Uutiset

Koe kaupunki kaikilla aisteilla

Elämyspuisto Oulu on teatterin, tanssin, esitys- ja mediataiteen sekä pelien ammattilaisten luoma uusi urbaanin teatterin muoto.

 

Elämyspuisto toteutettiin ensimmäisen kerran vuonna 2008 Oulussa. Elämyspuisto Oulu 2012 Päivitys päivittää Elämyspuiston versioon 2012. Elämyspuiston rakentamisesta ja päivittämisestä vastaa elämysinsinööritoimisto Kadonnut Kaupunki Oy.

 

Päivitys luo Oulun pääkadulla sijaitsevan Rotuaarin lavalle mielikuvituksellisen kaupunkiolohuoneen nimeltä Info-Kioski. Kioskilta voi perjantaina 3.8. klo 14-18 ostaa lyhyitä kaupunkiretkiä, jotka tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea kaupunki kaikilla aisteilla. Päivitys huipentuu kuumaan tanssiklubiin klo 22-03 ravintola Never Grow Oldissa. 

 

Vuonna 2011 Elämyspuisto oli osa Euroopan Kulttuuripääkaupunki Turun virallista ohjelmaa nimellä Elämyspuisto Turku 2011. Elämyspuiston Oulu 2012 Päivitys on osa Oulun juhlaviikkojen virallista ohjelmaa.

 

Elämyspuiston Oulu 2012 Retkimenu on julkaistu

Info-Kioskilla on tarjolla kymmenen kaupunkiretken menu. Elämyspuiston kaupunkiretket ovat kokemuksellisia kävelyretkiä, joilla esiintyjät esittelevät tulevaisuudeista saapuneille turisteille muinaista kaupunkia nimeltä Oulu vuonna 2012.

 

Retket ovat kokoelma parhaita retkiä koko Elämyspuiston Oulu historian ajalta. Lisäksi Kadonnut Kaupunki Oy on valmistanut muutamia täysin uusia retkiä. Päivitys sopii siten sekä täysin uusille turisteille että jo kokeneille matkailijoille.

 

Retkimenu sisältää niin opastettuja kuin omatoimiretkiäkin, ja retkiä sekä suomeksi että englanniksi, jotta kaikkien matkailijoiden tarpeet varmasti huomioidaan. Lisäksi työryhmässä löytyy tarvittaessa mm. portugalin, saksan, venäjän ja ruotsin taitoa, joten ainakaan kieli ei aiheuta estettä matkailulle.

 

Retkistä kolme on aikataulutettu ja ne tapahtuvat ainoastaan kerran. Klo 15 palataan alkuperäiseen Ouluun vuonna 2008 retkellä Don Walshin Retki 2008 Revisited, jonka vetää itseoikeutetusti Elämyspuiston galaktinen cowboy ja taustapiru Don Walsh. Klo 16 koetaan huima Seikkailujen Oulu, jonka vetää Vaatu 'Miss Ouluversum' Kalajoki. Aikataulutetut retket päättyvät klo 17 tapahtuvaan retkeen Maailmanloppu, johon loppuu koko maailma Don Walshin johdolla.

 

Kaikki retket lähtevät Rotuaarin lavalle rakennettavalta Info-Kioskilta, ainoana poikkeuksena Don Walshin Retki 2008 Revisited -retki, joka on ilmainen ja lähtee klo 15 Hupisaarten piparkakkutalolta.

 

Jos olet liian väsynyt retkeilemään, niin Info-Kioski toimii myös leppoisana kaikkien oululaisten kaupunkiolohuoneena, jonka sohville voi tulla hetkeksi levähtämään ja kuuntelemaan dj Don Walshin soittamaa nostalgista musiikkia kultaiselta vuodelta 2012 ja juttelemaan Kadonneen Kaupungin insinöörien kanssa.

 

Kaikki tiedot päivityksestä löytyvät englanniksi osoitteesta www.lostcity.us sekä suomeksi osoitteesta www.kadonnutkaupunki.net, joista jälkimmäisessä voi myös tutustua tarkemmin yhtiöön, sen aiempiin työntekijöihin sekä viimeisimpään laajaan Elämyspuistoon Turku 2011.

 

Yksittäiset liput retkille maksavat 2 – 7 €. Lippuja voi ostaa paikan päältä sekä ennakkoon. Ennakkoon lippuja voi varata lähettämällä viestin osoitteeseen donwalsh@lostcity.us sekä 1. 8. lähtien Kulttuuritalo Valveen lipunmyynnistä.

 

Elämyspuiston Oulu Päivityksen 2012 toteuttavat Don Walsh, Vaatu ‘Miss Ouluversum’ Kalajoki, Sini-Sisko ‘Perhosvaikutus’ Kalajoki, Heidi ‘Kassi’ Kesti sekä Tomi ‘Todistaja II’ Hurskainen.

 

Tervetuloa tulevaisuudesta ryhmämatkalle muinaiseen vuoteen 2012!

Kadonnut Kaupunki Oy toteuttaa päivityksen yhteistyössä Oulun kaupunginteatteri Oy:n kanssa.


Lisää ajankohtaista

chevron-down