Uutiset

Hae kesätöihin Oulun juhlaviikoille

Oulun juhlaviikot hakee kesätöihin/harjoitteluun tuotantoassistenttia, kuvaajia sekä tuotantoharjoittelijoita, katutiimiläisiä, kävijäkyselyiden kerääjää sekä catering-vastaavaa.

Tuotantoassistentti

Haemme tuotantoassistenttia ajalle 20.5.–20.8. Työtehtävät koostuvat tuotannon eri osa-alueista aina markkinoinnista logistiikkaan. Tehtäviä voidaan laajentaa oman osaamisen ja mielenkiinnon mukaan. Työskentely tapahtuu Elojazz ‑festivaalilla, Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaalilla sekä Oulun juhlaviikkojen omissa tuotannoissa. Ajokortti on tehtävissä välttämätön.

Arvostamme:

  • oma-aloitteisuutta, joustavuutta, paineensietokykyä ja huolellisuutta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja rohkeutta tarttua tilanteisiin
  • kokonaisuuden hallintaa ja vastuullista työskentelyä
  • hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
  • tietoteknisiä taitoja (excel, word, kuvallisista taidoista plussaa), musiikkialan substanssiosaaminen katsotaan eduksi

Työtä tehdään Oulun juhlaviikkojen toimistolla Oulun keskustassa Kulttuuritalo Valveella sekä konserttipaikoilla Oulun seudulla. Harjoittelu sisältää ilta- ja viikonlopputöitä erityisesti heinä-elokuun vaihteessa.

Jos valittava henkilö on oikeutettu Oulun kaupungin kesätyöharjoitteluun, ensimmäinen kuukausi järjestetään sitä kautta (Lisätiedot Oulun kaupungin sivuilta). Loppuajasta maksetaan palkkaa 1189 e / kk ja työaika on 37,5 tuntia /viikko.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 3.3.2019 mennessä. Lisätietoja ja hakemukset: tuottaja Anu Lähteenmäki anu@oulunjuhlaviikot.fi, p. 044 333 5581.

Tutustu Oulunsalo Soihin
Tutustu Elojazziin

 

OULUN KAUPUNGIN HARJOITTELUN KAUTTA:

Valo-/videokuvaaja

Kuvaajat taltioivat Oulun juhlaviikkojen tapahtumia. Kuvaajien työtä ohjaa kokenut ammattilaiskuvaaja, mutta työ on hyvin itsenäistä. Materiaalia käytetään Oulun juhlaviikkojen viestinnässä ja markkinoinnissa useissa kanavissa. Työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Toivomme kokemusta valo- ja videokuvaamisesta (toinen voi olla vahvempi kuin toinen) ja kuvankäsittelystä sekä editoinnista, sekä joustavaa ja oppimishaluista asennetta. Kiinnostus kulttuurialaan tekee työstä mukavampaa.

Tuotantoharjoittelija

Lisäksi haemme myös kahta tuotantoharjoittelijaa Oulun juhlaviikkojen jäsenfestivaalien tekijöiksi. Toivomme oma-aloitteisuutta, valmiutta tarttua monenlaisiin työtehtäviin, tiimihenkeä sekä joustavaa ja oppimishaluista asennetta. Kulttuurialan harrastuneisuus ja sisältöosaaminen on plussaa.

Katutiimi

Etsimme neljää reipasta työntekijää levittämään Oulun juhlaviikkojen markkinointimateriaalia kaupunkiin. Työtehtäviin kuuluu enimmäkseen festivaalijulisteiden ja -esitteiden viemistä ilmoitustauluille, kahviloihin ja ravintoloihin ja muita avustavia festivaalitehtäviä. Työ on ulkotyötä ja hoidetaan pyöräillen ja osin autolla pareittain. Tarvitset oman pyörän ja positiivisen ja työtävieroksumattoman asenteen. Ajokortti ja/tai autonkäyttömahdollisuus on plussaa. Työ tehdään pareittain heinä-elokuussa.

Kävijäkyselyiden kerääjä

Festivaalimme keräävät tietoa kävijöiltään kyselyllä. Haemme henkilöä kulkemaan tapahtumissa Oulun juhlaviikkojen aikana 1.–31.8. ja pyytämään kävijöitä vastaamaan kyselyyn tabletilla. Olet kohtelias ja sosiaalinen ja valmis lähestymään ihmisiä erilaisissa kulttuuritapahtumissa.

Catering-vastaava

Tule huolehtimaan Oulun juhlaviikkojen festivaalien talkoolaisten ja backstagejen tarjoiluista. Tehtävässä tarvitaan organisointikykyä ja jonkinlaista evästystaitoa, kokki ei tarvitse olla. Auton käyttömahdollisuus on etu.

 

Palkka ja työehdot: Kuukauden mittaiset työsuhteet järjestetään Oulun kaupungin kesätyöharjoittelun kautta. Kaupungin järjestelmään on haettava 10.3. mennessä. Katso hakuehdot ja lisätiedot.

Jos haluat juuri Oulun juhlaviikkojen tehtäviin, lähetä MYÖS meille vapaamuotoinen hakemus ansioluettelon kera 3.3.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen pia@oulunjuhlaviikot.fi. Näin löydämme sinut paremmin runsaasta hakijamäärästä. Lisätietoja tehtävistä voi kysyä: toiminnanjohtaja Pia Alatorvinen, pia@oulunjuhlaviikot.fi, p. 044 7232 676.


Lisää ajankohtaista

chevron-down