Muusat Tähtitornissa

18.8.2024

KLO 16 TÄHTITORNIN POETRY SLAM

Muusat kutsuvat mukaan leppoisaan poetry slam -runomittelöön, jonka voittajalle on luvassa paitsi mainetta ja kunniaa, myös 25 euron lahjakortti Tähtitornin kahvilaan ja kirjakauppaan! Kisailemaan voi ilmoittautua ennakkoon sähköpostilla: huutomerkki@yhdistys.com sekä paikan puoli tuntia ennen tilaisuuden alkua mikäli kisailupaikkoja on jäljellä. Mukaan mahtuu kahdeksan nopeinta. Kisaan tarvitaan myös viisi reipasta poetry slam -tuomaria, joiden tehtävä on pisteyttää kuulemansa runot asteikolla 1-10 yhden desimaalin tarkkuudella. Aiempaa kokemusta tuomaroinnista ei tarvita. Jokainen tuomari saa kiitokseksi tärkeästä työstään jäätelön! Tiivistetyt säännöt: runoilija esittää omia runojaan, ja kesto on rajattu kolmeen minuuttiin. Mikrofonin, tekstipaperin, puhelimen tai muun vastaavan laitteen, josta runous luetaan, lisäksi muun rekvisiitan tai musiikin käyttö ei ole sallittua. Ensimmäisellä kierroksella runoilijoiden esiintymisjärjestys arvotaan. Toiselle kierrokselle pääsee puolet runoilijoista, ja kisan päättää jännittävä finaali. Tule rohkeasti kisailemaan, tuomaroimaan tai yleisöksi!

KLO 17 MINILUKUPIIRI: KIIMAN KUTSUHUUTO

Tänä vuonna ilmestynyt Kiiman kutsuhuuto (Oppian) on ensimmäinen tietokirja, joka tunkeutuu syvälle kotimaisen eroottisen kirjallisuuden kirjoon. Juri Nummelinin teos paljastaa erilaisia tapoja kuvata ja käsitellä seksiä niin korkeakirjallisuudessa kuin pornossakin. Kiihottavia tekstejä ovat työstäneet monet tunnetut kirjailijat, joiden tuotannossa intohimo ja kiima kietoutuvat yhteen yllättävin tavoin. Jarkko Korpuan luotsaama minilukupiiri jakaa lukukokemuksiaan teoksesta yleisölle.

KLO 17.30 HENKISTEN LAJIEN MESTARUUSKISAT

Klassikoksi muodostuneessa Henkisten lajien mestaruuskisoissa kilpaillaan jälleen kolmiottelussa, jossa lajeina ovat telepatia, telekinesia sekä teleportaatio. Oulun Henkiseksi Mestariksi kruunataan parhaiten ajatuksia sekä pisimmälle itseään sekä kilpailuesinettä mielensä voimalla siirtänyt kilpailija. Tule testaamaan salaiset astraalitaitosi koko tunnetun maailmankaikkeuden ainoaan teletriathlon-kisaan! Voittajat palkitaan kirjoin.


Missä ja milloin?

Tapahtuman aika

18.8. klo 16.00
 - 

Tapahtuman sijainti

Tähtitornin kahvila. Linnansaari 1, Oulu

Kohderyhmä

Kaikki ikäryhmät / All ages 

Esteettömyys

Esteetön pääsy / Accessible entranceInva-wc / Accessible toilet

Liput

Maksuton

Sijainti kartalla

chevron-down