Muusat huoltsikalla: Jessikka Aro & Antti Viitala

17.8.2024

Tule Hailuodon SEO-huoltoasemalle nauttimaan tunnelmasta, jossa aika on pysähtynyt ja jota kaurismäkeläiseksin miljööksi on kuultu kutsuttavan!

Kirjailijavieraana Jessikka Aro, jonka tänä vuonna ilmestynyt teos Putinin maailmasota. Venäjän salaiset operaatiot Lännen tuhoamiseksi. (Johnny Kniga) on hengästyttävä matka Putinin hybridisodankäynnin ytimeen. Tietokirja Kremlin sodasta länsimaita vastaan esittelee Putinin tiedustelupalvelujen salaiset operaatiot yksityiskohtaisesti. Venäjä uhkaa Länttä kolmannella maailmansodalla, vaikka se on käynyt sitä jo vuosia. Aseinaan Kreml käyttää kaaosagentteja, peiteoperaatioita, vihapuhetta levittäviä valepappeja, vankilasta värvättyjä hakkereita ja ihmisten hyväuskoisuutta. Kirja vie lukijan hengästyttävälle matkalle Helsingin hovioikeuden aulasta Tallinnan kohutulle pronssisoturipatsaalle ja Venäjän sotilastiedustelun pyörittämästä mediakeskuksesta Berliinistä Länsi-Afrikassa toimineeseen venäläiseen trollitehtaaseen. Aron edellinen teos oli yli 15 maassa ilmestynyt journalistinen jännityskertomus Putinin trollit (Johnny Kniga 2019). Aroa haastattelee Tomi Kiilakoski.

Tilaisuudessa esiintyy myös trubaduuri Antti Viitala, joka laulaa muun muassa siitä, miten kuuset valvovat meitä salaa, rakkaus on ihanaa mutta Putin ei. Hän myös muistuttaa, että todennäköisyys sille, että edes synnymme on yhden suhde 400 triljoonaan. Hänen näkemyksensä mukaan on siis suoranainen ihme ja etuoikeus soittaa, tehdä ja esittää omia lauluja. Olet saattanut törmätä Viitalaan myös hänen muiden musiikillisten edesottamustensa myötä, kuten Viitala & Yhtye, The Blood Sausage Boys, Tunguska Press ja Aivot.


Missä ja milloin?

Tapahtuman aika

17.8. klo 17.00
 - 

Tapahtuman sijainti

SEO-huoltoasema. Luovontie 224, Hailuoto

Kohderyhmä

Kaikki ikäryhmät / All ages 

Liput

Maksuton

Sijainti kartalla

chevron-down