neljä ihmistä soittaa ilmakitaraa iloisen näköisinä
Uutiset

Järjestä omat ilmakitarabileet!

Ilmakitaransoiton MM-kisoja tuottava Airnest Productions Oy on kehittänyt uuden, virtuaalisen ilmakitaratuotteen. Air Guitar Party at Home on hyvänmielen elämys, jossa osallistujat pääsevät käyttämään luovuuttaan sekä oppivat soittamaan ilmakitaraa kansainvälisten huippuilmakitaristien opastuksella.

Seremoniamestareina toimivat ilmakitaransoiton maailmanmestarit Eric Mean Melin MelinJustin Nordic Thunder Howard ja Matt Airistotle Burns Yhdysvalloista, Aline The Devil’s Niece Westphal Saksasta, sekä TalentSuomi-ohjelmastakin tuttu Aapo Rautio. Ilmakitaraliikkeiden opettelun lisäksi osallistujat voivat luoda omat ilmakitarahahmonsa sekä järjestää omat kisat.

Englanninkielinen Air Guitar Party at Home on suunnattu kotimaan lisäksi kansainvälisille markkinoille. Tuote sopii ohjelmaksi kaikenlaisiin tilaisuuksiin niin ystäväporukoille ja perheille, kuin vaikka opiskelijatapahtumiin tai työpaikan virkistyspäiviin.

”Tuote on luotu kansainvälisessä yhteistyössä viidellä eri aikavyöhykkeellä. Olemme hyödyntäneet projektissa muun muassa palvelumuotoilua ja oppineet paljon uutta. Odotan innolla, että tuote houkuttelee uusia ihmisiä ilmakitaransoiton ihmeelliseen maailmaan”, kertoo tuottaja Hanna Ikonen.

Tuotteen kehittämistyötä on ollut tukemassa Business Finland sekä TechArt-hanke.


Lisää ajankohtaista

chevron-down