Uutiset

Jaakko Mattila taiteelliseen johtoon

Oulun Musiikkivideofestivaalien taiteelliseksi johtajaksi on kutsuttu Oulusta lähtöisin oleva kuvataiteilija Jaakko Mattila. Edellinen taiteellinen johtaja oli Otto Kylmälä.

Mattila on kansainvälisesti arvostettu ja ulkomaillakin työskennellyt kotimainen taiteilija, jonka töitä on ollut esillä näyttelyissä mm. Suomessa, Englannissa ja Japanissa. Taideuransa ohella musiikkivideoita aktiivisesti seuraava Mattila on toiminut myös DJ:nä sekä ollut mukana kulttuuritapahtumatuotannoissa. Vuoden 2016 kotimaisen kilpailun tuomaristossa toiminut Mattila kertoo suunnitelmistaan festivaalin varalle seuraavaa:

“Haluan kehittää tapahtuman ikärajatonta ohjelmaa ja panostaa työpajoihin, jotka inspiroivat kaikkia videotaiteesta kiinnostuneita. Kansainvälisyys on myös tärkeää, vaikka kotimainen kilpailusarja on kuitenkin keskiössä. Suomessa tehtyjen videoiden taso on korkea ja niitä tulisi viedä ulkomaille ja saada alan tekijöille työmahdollisuuksia.”

24. Oulun Musiikkivideofestivaalit järjestetään 23.–27. elokuuta 2017. Oulun Musiikkivideofestivaalien kotimainen musiikkivideokilpailu avataan ilmoittautumisille toukokuussa ja tapahtuman koko ohjelmisto julkaistaan kesäkuussa.

www.omvf.net

Takaisin

Uutisvirta

Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaali tuo 11.–15. elokuuta 2021 Oulun seudulle suuria…
Ilmakitaransoiton MM-kisojen finaali siirtyy ensi vuoteen. Maailmanlaajuisen koronavirustilanteen vuoksi suurinta…
Oulun juhlaviikotOulun Taiteiden Yö
Paavo J. Heinonen yhdistyksen puheenjohtajaksi
Oulun juhlaviikkoja koordinoiva Oulun kulttuuritapahtumayhdistys valitsi vuosikokouksessaan 27.4. yhdistyksen puheenjohtajaksi…

TILAA UUTISKIRJE

Tapahtumien superkuukauden viimeisimmät kuulumiset kootusti sähköpostiisi?

Tilaamalla uutiskirjeen, hyväksyn käyttöehdot.