Hankkeen tulevat koulutukset ja verkostotapaamiset

28.1. on tulossa uusi rahoitustapaaminen, tällä kertaa kansainvälisemmällä otteella. Valveella on kulttuuri-ja pelialojen rahoittajia kertomassa omista rahoituskuvioistaan.  Lisätietoa ja ilmoittautumiset täällä.

13.-16.2.2020 on luvassa opintomatka Kirkkoniemelle Norjaan. Lähdemme tutustumaan Barents Spektakel– tapahtumaan. Ilmoittautumiset opintomatkalle on suljettu.

26.3. 2020 olemme myös mukana Pohjoisen Parhaat -tapahtumagaalassa järjestämässä työpajoja aiheella vastuullisuus ja kestävä kehitys. Päivän ja illan ohjelma varmistuu alkuvuodesta.

Menneet verkostotapaamiset

Viimeisin verkostotapaaminen oli 13.11., aiheena Mistä hynää tapahtumiin, eli kulttuuritapahtumien rahoitus.

Aamupäivällä ohjelmassa oli Edinburgh Fringe Festivaalinen varatoimistusjohtaja Lyndsey Jacksonin kertomus Edinburgh Fringen erilaisista rahoitusmuodoista ja niiden kehittämisestä. Lounaan jälkeen rahoittajat (TAIKE, Solidaarisuusjoukot, Oulun kaupungin omarahoitusosuus, Pohjois-Pohjanmaan kulttuurirahasto ja Leader)  pitivät omasta rahoituksestaan ensin lyhyen 15 minuutin esityksen pähkinänkuoressa ja tämä jälkeen syvällisemmän infon pienemmille ryhmille.

Ensimmäisen verkostotapaamisen aiheena 25.9. oli tapahtuman markkinointi sosiaalisessa mediassa. Paikalla oli 26 verkoston jäsentä ja kouluttajana  raahelainen WTF Design.

UUTISET

Oulun juhlaviikot hakee kesätöihin/harjoitteluun viestintäassistenttia, tuotantoassistenttia, kuvaajia sekä tuotantoharjoittelijoita, somettajia,…
Oulun juhlaviikot etsii taidetta esitettäväksi elokuussa 2020. Oulun juhlaviikot esittää…
Elokuun ajan vietetyt Oulun juhlaviikot päättyivät lauantaina kuoromusiikkiin, nykysirkukseen ja…

TILAA UUTISKIRJE

Tapahtumien superkuukauden viimeisimmät kuulumiset kootusti sähköpostiisi?

Tilaamalla uutiskirjeen, hyväksyn käyttöehdot.