Hankkeen tulevat koulutukset ja verkostotapaamiset

Kestävä kehitys ja vastuullisuus tapahtumissa -seminaari 26.3. Lasaretissa on siirretty Korona-viruksen aiheuttamien rajoitustoimien takia syksylle

Oulun kulttuuritapahtumayhdistyksen Elämysten tapahtumamaakunta -hanke ja BusinessOulun Euroopan kestävin kulttuuripääkaupunki -hanke tarjoavat syksyllä 2020 tapatumajärjestäjille Kestävä kehitys ja vastuullisuus tapahtumissa -seminaarin. Seminaarissa kuulet ajatuksia herättäviä puheenvuoroja kuluttamisesta ja hiilinegatiivisuudesta, opit miten tehdä tapahtumastasi vastuullisempi ja voit ideoida työpajassa, miltä tapahtuma vuonna 2030 näyttää. Päivän puhujina ovat Ilosaarirockin kehittämispäällikkö Katri Kilpiä, Compensate-säätiön vastuullisuuspäällikkö Katri Kallio-Koski ja Helsingin yliopiston ympäristökriisin ja globalisoituvan kulutuskulttuurin maailmankatsomuksellisiin kysymyksiin erikoistunut uskontotieteen tutkija Mikko Kurenlahti. Puhujat, päivämäärä ja paikka varmistuvat keväällä.

Päivämäärä: Ilmoitetaan myöhemmin

Paikka: Ilmoitetaan myöhemmin

Aikataulu: Ilmoitetaan myöhemmin

Menneet verkostotapaamiset

13.-16.2.2020 olimme opintomatkalla Kirkkoniemellä Norjassa. Kävimme tutustumassa Barents Spektakel– tapahtumaan.

28.1. Luovien alojen rahoitustapaaminen, tällä kertaa av-ja pelialojen rahoittajat kertoivat omista rahoituskuvioistaan. Mukana oli Avek, Luova Eurooppa av-rahoituksen asiantuntija ja musiikinedistämissäätiö.

13.11.  Mistä hynää tapahtumiin, eli kulttuuritapahtumien rahoitus.

Aamupäivällä ohjelmassa oli Edinburgh Fringe Festivaalinen varatoimitusjohtaja Lyndsey Jacksonin kertomus Edinburgh Fringen erilaisista rahoitusmuodoista ja niiden kehittämisestä. Lounaan jälkeen rahoittajat (TAIKE, Solidaarisuusjoukot, Oulun kaupungin omarahoitusosuus, Pohjois-Pohjanmaan kulttuurirahasto ja Leader)  pitivät omasta rahoituksestaan ensin lyhyen 15 minuutin esityksen pähkinänkuoressa ja tämä jälkeen syvällisemmän infon pienemmille ryhmille.

25.9. Ensimmäisen verkostotapaamisen aiheena  oli tapahtuman markkinointi sosiaalisessa mediassa. Paikalla oli 26 verkoston jäsentä ja kouluttajana  raahelainen WTF Design.

UUTISET

Oululainen Flow Productions julkaisee kolmiosaisen immersiivisten teostensa sarjan verkossa. Ensimmäisenä…
Oulun juhlaviikkojen ohjelmistoon on valittu tälle vuodelle kaksi monitaiteellista teosta.…
Ilmakitaransoiton MM-kisat täyttää merkittävät 25 vuotta. Juhlavuosi tulee olemaan erityinen…

TILAA UUTISKIRJE

Tapahtumien superkuukauden viimeisimmät kuulumiset kootusti sähköpostiisi?

Tilaamalla uutiskirjeen, hyväksyn käyttöehdot.