Oulun juhlaviikot on seitsemän festivaalin ja satojen tapahtumien elokuu!

Oulun juhlaviikot on seitsemän festivaalin ja lisäohjelmiston elokuinen kokonaisuus, josta nauttii vuosittain noin 60 000 kävijää. Kymmenennet Oulun juhlaviikot järjestetään 30.7.–30.8.2020. Oulun juhlaviikkoihin kuuluvia festivaaleja ovat Elojazz, Oulunsalo Soi, Muusajuhlat, Taiteiden Yö, Koiteli Elää, Oulun Musiikkivideofestivaalit sekä Ilmakitaransoiton MM-kisat. Vaihtuvassa ohjelmistossa nähdään eri vuosina makrokonsertteja, paikallisia kykyjä Oulun juhlaviikot esittää -sarjassa sekä muun muassa Flow Productionsin tuottamaa nykysirkusta ja kuoropäivä.

Oulun juhlaviikot on Finland Festivalsin jäsen ja kuuluu VisitOulun verkostoon. Oulun juhlaviikoilla on Ekokompassi-ympäristösertifikaatti.

Menneiden vuosien ohjelmistoa:

Ohjelmalehti 2019

 

Oulun juhlaviikkoja koordinoi Oulun kulttuuritapahtumayhdistys

Joulukuussa 2010 perustettu Oulun Kulttuuritapahtumayhdistys ry koordinoi Oulun juhlaviikkoja ja toimii seudullisen tapahtumaverkoston kehittäjänä. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää kulttuurin ja taiteen saavutettavuutta Oulun seudulla sekä vahvistaa alueen kulttuuritoimijoiden toimintaedellytyksiä.

Yhdistyksen puheenjohtajana toimii Erkki Liimatta. Hallituksen muodostavat Pirjo Yli-Maunula (vpj), Sirpa Eskola, Paavo J. Heinonen, Suvi Helanen, Kari Miettunen, Juhani Oivo ja Jukka Takalo sekä varajäsenet Katri Dahlström ja Terhi Mustonen. Yhdistys työllistää ympärivuotisesti kolme henkilöä ja kesäsesonkina jopa 10 työntekijää kymmenien taiteilijoiden lisäksi. Yhdistys omistaa Ilmakitaransoiton MM-kisoja tuottavan Airnest Productions Oy:n.

Yhdistys on Oulun kaupungin kulttuurin sopimuskumppani. Yhdistyksen toimintaa tukee myös opetus- ja kulttuuriministeriö. Muita yhteistyökumppaneita ovat mm. Forum24, Oulun ammattikorkeakoulu, Kulttuuritalo Valve ja sanomalehti Kaleva.

Yhdistyksen kehittämistoiminta ja palvelut

Uutisvirta

Suomen kansainvälisesti tunnetuimpiin tapahtumiin lukeutuva Ilmakitaransoiton MM-kisat viettää tänä vuonna…
Musiikkivideon ja audiovisuaalisen kulttuurin juhla Oulun Musiikkivideofestivaalit järjestetään tänä vuonna…
Kansanpumpeliäänestys on auki lauantaihin 29.8. kello 14 asti. Yleisö voi äänestää…

TILAA UUTISKIRJE

Tapahtumien superkuukauden viimeisimmät kuulumiset kootusti sähköpostiisi?

Tilaamalla uutiskirjeen, hyväksyn käyttöehdot.