OULUN TAITEIDEN YÖ 2023
ilmoittautumislomake / registration form

Tällä lomakkeella voi ilmoittautua tapahtumajärjestäjäksi vuoden 2023 Oulun Taiteiden Yöhön, joka alkaa torstaina 17.8. kello 12.00 ja päättyy perjantaiaamuna 18.8. klo 6.00. 11.8.2023 mennessä ilmoitettu taiteellinen ohjelmisto ehtii varmasti mukaan tapahtuman verkkoviestintään sekä Oulun juhlaviikkojen mobiilisovelluksen karttaan.
—–
Oulu Arts’ Night 2023 Registration Form: to register Your performance / exhibit to Oulu Arts’ Night on Thursday August 17th, please fill in the required fields. If you have any questions, please send email to ouluntaiteidenyo(at)gmail.com.
—–

Ilmoittakaa tapahtumat lomakkeen kautta, kun niiden tarkka paikka ja aika ovat tiedossa. Jos nämä ovat vielä hakusessa, lähettäkää sähköpostia osoitteeseen ouluntaiteidenyo(at)gmail.com niin selvitetään sopiva kohta ohjelmaan.

Oulun taiteiden yö ry hoitaa yhteisesti tapahtumajärjestäjien puolesta Oulun kaupungille ilmoituksen julkisen tilan käytöstä, tapahtumajärjestäjä itse on vastuussa muista esityksen mahdollisesti tarvitsemista luvista sekä tekijänoikeuksien noudattamisesta (Teosto-, Sanasto- tai Gramex-maksut yms.).

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. / Fields marked with an asterisk (*) are mandatory.

    Tapahtuman tiedot / Event info


    Yhteyshenkilö / Contact person    Kohderyhmä / Target audience? *

    Esteettömyys / Accessibility

    Lomakkeen lähetyksen jälkeen tapahtuman tietoja ei voi enää muokata / Form info cannot be changed after submitting