OULUN TAITEIDEN YÖ 2021
ilmoittautumislomake / registration form

Tällä lomakkeella voi ilmoittautua tapahtumajärjestäjäksi vuoden 2021 Oulun Taiteiden Yöhön, joka alkaa torstaina 12.8. klo 12.00 ja päättyy perjantaiaamuna 13.8. klo 6.00. 5.8.2021 mennessä ilmoitettu taiteellinen ohjelmisto ehtii varmasti mukaan tapahtuman verkkoviestintään sekä Oulun juhlaviikkojen mobiilisovelluksen karttaan.
—–
Oulu Arts’ Night 2021 Registration Form: to register Your performance/exhibit to Oulu Arts’ Night on Thursday August 12th, please fill in the required fields. If you have any questions, please send email to ouluntaiteidenyo(at)gmail.com.
—–

Ilmoittakaa tapahtumat lomakkeen kautta, kun niiden tarkka paikka ja aika ovat tiedossa. Jos nämä ovat vielä hakusessa, lähettäkää sähköpostia osoitteeseen ouluntaiteidenyo(at)gmail.com niin selvitetään sopiva kohta ohjelmaan.

Oulun taiteiden yö ry hoitaa yhteisesti tapahtumajärjestäjien puolesta Oulun kaupungille ilmoituksen julkisen tilan käytöstä, tapahtumajärjestäjä itse on vastuussa muista esityksen mahdollisesti tarvitsemista luvista sekä tekijänoikeuksien noudattamisesta (Teosto-, Sanasto- tai Gramex-maksut yms.).

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

    Tapahtuman tiedot / Event info


    Yhteyshenkilö / Contact person    Kohderyhmä / Target audience? *

    Esteettömyys / Accessibility

    Lomakkeen lähetyksen jälkeen tapahtuman tietoja ei voi enää muokata / Form info cannot be changed after submitting