Uutiset

Ilmakitaristi Nordic Thunder kertoo totuuden ilmakitaransoitosta uudessa podcastissa

Justin Howard eli artistinimeltään Nordic Thunder on julkaissut ensimmäisen podcastinsa Let's get Nordic. Ensimmäinen jakso on kuunneltavissa nyt osoitteessa www.pohjoinenkulttuurivirta.fi. Podcast on englanninkielinen.

Tämän 30–45 minuuttisen ohjelman aikana käydään läpi, mitä ihminen voi oppia itsestään ja elämästään rakkauden voiman, soittamisen ja yhteisen tehtävän takana seisovan yhteisön avulla. Se, yhteinen tehtävä on tietenkin maailmanrauha ja ymmärrys toisia kohtaan.

Let’s get Nordic sisältää keskusteluja henkilöiden kanssa, jotka ovat olleet mukana ilmakitarayhteisössä joko kilpailijana, järjestäjänä tai ovat kokeneet ilmakitaran voiman oheislaitteista.  Ohjelman vieraat puhuvat ja jakavat kuuntelijoille, mitä seurauksia näkymättömän soittimen soittamisesta on ja tulee olemaan heidän elämässään ja heidän läheistensä elämissä. Ensimmäisen jakson vieraana on oululainen Jaakko Jokipii.

Podcast julkaistaan osana Pohjoinen kulttuurivirta -kanavaa. Jotkut jaksot ovat kuultavissa myös Oulun ja Raahen alueella kuuluvassa Radio Kalevassa.

Digimedia Pohjoinen kulttuurivirta tekee Pohjois-Suomen taiteen ja kulttuurin näkyväksi. Kanava julkaisee live talk show -ohjelmia, ohjelmia ja podcasteja eri taiteen muodoista kirjallisuudesta sarjakuviin ja nyt myös ilmakitaroihin. Kanavaa tuottaa voittoa tavoittelematon järjestö, Oulun kulttuuritapahtumayhdistys.


Lisää ajankohtaista

chevron-down