Uutiset

Heinäkuun suunnittelutapaamiset Tubassa

Torstaina 22.8. vietettävän Oulun Taiteiden Yön ohjelmistopalaverit pidetään heinäkuussa ravintola Tubassa (Mannenkatu 2) Kulttuuritalo Valveen ollessa suljettuna. Kaikille kiinnostuneille avoimet tapaamiset järjestetään tiistaisin 2.7., 16.7. sekä 30.7. kello 17 alkaen.

 

Oulun Taiteiden Yöhön voi ilmoittaa ohjelmistoa koko kesän ajan. Esiintymään ja tuotantoaan esittelemään kutsutaan niin taiteen ammattilaiset kuin harrastajatkin, kaikki yksittäisistä tekijöistä yhdistysten ja yritysten kautta kuntien kulttuuritoimijoihin. Ohjeet tapahtuman ilmoittamiseen osaksi Taiteiden Yötä löytyvät verkkosivulta www.ouluntaiteidenyo.net.

 

Oulun Taiteiden Yön ohjelmisto on pääsääntöisesti maksutonta ja kaikille avointa. Tapahtumat ja taiteilijat jalkautuvat yhden illan ajan Oulun kaduille ja puistoihin ihmisten kohdattaviksi.

 

Yön ohjelmisto julkaistaan Forum24-lehden välissä Oulun Juhlaviikkojen ilmoitusliitteessä tiistaina 20.8. Painettuun ohjelmaan ehtivät 31.7. mennessä ilmoitetut tapahtumat; tämän jälkeen ilmoitetuista esityksistä tiedotetaan Oulun Taiteiden Yön verkkosivulla sekä mediatiedottein.

 

Taiteiden Yön ensimmäinen ohjelmajulkistus on siirretty heinäkuulle. Teitpä tilkkutöitä tai tulitaidetta, toivotamme taitosi tervetulleeksi Taiteiden Yöhön!

 

Yössä nähhään!


Lisää ajankohtaista

chevron-down