Uutiset

Hae meille kansankriitikoksi!

Haku on päättynyt, valinnoista tiedotetaan toukokuun lopussa.

Oulun juhlaviikot hakee kansankriitikoita elokuisiin tapahtumiinsa. Jos olet kiinnostunut kirjoittamisesta ja lehtityöstä, tule mukaan tekemään uudenlaista kulttuuriuutisointia tapahtumaverkoston kansankriitikkona. Sinun ei tarvitse olla kulttuurin, tapahtuma-alan tai journalismin ammattilainen, mutta into ja halu oppia ovat eduksi.

 

Haku päättyy 18. toukokuuta. Valinnoista tiedotetaan toukokuun lopussa. Sinut perehdytetään tehtävääsi ennen tapahtumia. Saat oppia kritiikin teosta, lehtityön käytänteistä ja Oulun juhlaviikkojen tapahtumista ja sisällöistä.

 

Kriitikoille valitaan tapahtumaverkostosta yksi nimikkotapahtuma kullekin, mutta he voivat kirjoittaa muistakin. Valitut kirjoittavat vähintään 2 kritiikkiä, jotka julkaistaan Kalevan verkkolehdessä. Kriitikot pääsevät valittuihin tapahtumiin kaverin kera ja saavat Sanomalehti Kalevan elokuuksi maksutta.

 

Hakemuksessasi voit esittää myös toivomuksesi siitä, minkä seuraavista haluaisit omaksi nimikkotapahtumaksesi: Elojazz, Oulunsalo Soi, Jalometalli, Oulun Muusajuhlat –sanataidefestivaali, Koiteli Elää – akustisen musiikin festivaali, Oulun Musiikkivideofestivaalit, Ilmakitaransoiton MM-kisat, Oulun Taiteiden Yö tai Time Tunnel – elektronisen musiikin tanssitapahtuma.

 

Kansankriitikoksi voit hakea lähettämällä tiiviin, vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen kansankriitikko(at)kaleva.fi. Kerro hakemuksessa itsestäsi ja kiinnostuksen kohteista. Mainitse myös ikäsi ja kotipaikkakuntasi.

 

Vastaavaa kampanjaa on toteutettu menestyksekkäästi Kuopio tanssii ja soi –festivaaleilla sekä Kuhmon Kamarimusiikissa.

 

Lisätietoja: festivaalikoordinaattori Katri Dahlström, p. 0400 492649, katri(at)oulunjuhlaviikot.fi

 

Uutinen kampanjasta Kalevan verkkolehdessä


Lisää ajankohtaista

chevron-down