Uutiset

Hae kesätöihin Oulun juhlaviikoille!

Oulun juhlaviikot hakee kesätöihin/harjoitteluun viestintäassistenttia, tuotantoassistenttia, kuvaajia sekä tuotantoharjoittelijoita, somettajia, katutiimiläisiä, kävijäkyselyiden kerääjää sekä catering-vastaavaa.

Tuotantoassistentti:  Haemme tuotantoassistenttia ajalle 18.5.–17.8. Työtehtävät koostuvat tuotannon eri osa-alueista aina markkinoinnista logistiikkaan. Tehtäviä voidaan laajentaa oman osaamisen ja mielenkiinnon mukaan. Työskentely tapahtuu Elojazz ‑festivaalilla, Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaalilla sekä Oulun juhlaviikkojen omissa tuotannoissa.
Arvostamme:

  • oma-aloitteisuutta, joustavuutta, paineensietokykyä ja huolellisuutta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja rohkeutta tarttua tilanteisiin
  • kokonaisuuden hallintaa ja vastuullista työskentelyä
  • hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
  • tietoteknisiä taitoja (excel, word, kuvallisista taidoista plussaa)
  • ajokorttia
  • musiikkialan substanssiosaaminen katsotaan eduksi

Työtä tehdään Oulun juhlaviikkojen toimistolla Oulun keskustassa Kulttuuritalo Valveella sekä konserttipaikoilla Oulun seudulla. Harjoittelu sisältää ilta- ja viikonlopputöitä erityisesti heinä-elokuun vaihteessa.

Jos valittava henkilö on oikeutettu Oulun kaupungin kesätyöharjoitteluun, ensimmäinen kuukausi järjestetään sitä kautta: https://www.ouka.fi/oulu/tyo-ja-elinkeinot/kesatyoharjoittelu. Loppuajasta maksetaan palkkaa 1236 e / kk ja työaika on 37,5 tuntia /viikko. (Huom. Oulun kaupungin kesätyöharjoittelupaikkoja on haettava 15.3. mennessä.)

Viestintäassistentti: Haemme viestintäassistenttia ajalle 1.6.–31.8. Tehtäviin kuuluu Oulun juhlaviikkojen viestintä- ja markkinointimateriaalien sisällöntuotanto printtiin ja sähköisiin kanaviin sekä somekanavien päivittämistä ennen tapahtumia ja niiden aikana. Viestintäassistentti toimii lisäksi lähiesimiehenä Oulun juhlaviikkojen neljän hengen katutiimille, joka jakaa tapahtumien julisteita ja esitteitä koko kaupunkiin. Esimies vastaa työvuorosuunnittelusta ja jakelureiteistä sekä tiimin perehdyttämisestä.
Työ sisältää elokuussa myös ilta- ja viikonlopputyötä. Tukena työssä on Oulun juhlaviikkojen toiminnanjohtaja.

Toivomme kokemusta kiinnostavasta sisällöntuotannosta ja kirjoittamisesta, tiimihenkeä sekä joustavaa ja oppimishaluista asennetta. Kiinnostus kulttuurialaan tekee työstä mukavampaa.
Jos valittava henkilö on oikeutettu Oulun kaupungin kesätyöharjoitteluun, ensimmäinen kuukausi järjestetään sitä kautta: https://www.ouka.fi/oulu/tyo-ja-elinkeinot/kesatyoharjoittelu. Loppuajasta maksetaan palkkaa 1236 e / kk ja työaika on 37,5 tuntia /viikko. (Huom. hae erikseen myös kaupungin kesätyörahaa 15.3. mennessä.)

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 12.3.2020 mennessä. Lisätietoja ja hakemukset: toiminnanjohtaja Pia Alatorvinen, pia at oulunjuhlaviikot.fi, p. 044 7232 676.

OULUN KAUPUNGIN HARJOITTELUN KAUTTA:

Valo-/videokuvaaja: Kuvaajat taltioivat Oulun juhlaviikkojen tapahtumia 30.7.–30.8.2020. Kuvaajien työtä ohjaa kokenut ammattilaiskuvaaja, mutta työ on hyvin itsenäistä. Materiaalia käytetään Oulun juhlaviikkojen viestinnässä ja markkinoinnissa useissa kanavissa. Työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.
Toivomme kokemusta valo- ja videokuvaamisesta (toinen voi olla vahvempi kuin toinen) ja kuvankäsittelystä sekä editoinnista, sekä joustavaa ja oppimishaluista asennetta. Kiinnostus kulttuurialaan tekee työstä mukavampaa.

Tuotantoharjoittelija: Lisäksi haemme myös kahta tuotantoharjoittelijaa Oulun juhlaviikkojen jäsenfestivaalien tekijöiksi. Toivomme oma-aloitteisuutta, valmiutta tarttua monenlaisiin työtehtäviin, tiimihenkeä sekä joustavaa ja oppimishaluista asennetta. Työssä voi tarvita myös englannin kieltä ulkomaalaisten esiintyjien/vierailijoiden kanssa. Ajokortti, kulttuurialan harrastuneisuus ja sisältöosaaminen on plussaa. Työaika 13.7.–12.8. (Oulunsalo Soi ja Elojazz) tai 27.7.–26.8. (Ilmakitaransoiton MM-kisat).

Somettaja: Elokuu on Oulun juhlaviikkojen satojen tapahtumien aikaa. Somettaja tekee sisältöjä Oulun juhlaviikkojen somekanaville tulevista ja käynnissä olevista tapahtumista. Toivomme kokemusta/ymmärrystä somesisältöjen tekemisestä organisaation tileille. Tarvitset myös oikeinkirjoitustaitoa ja tiivistä ilmaisukykyä sekä kiinnostusta ja uteliaisuutta kulttuuritapahtumia kohtaan. Työaika on 30.7.–29.8.

Katutiimi: Etsimme neljää reipasta työntekijää levittämään Oulun juhlaviikkojen markkinointimateriaalia kaupunkiin. Työtehtäviin kuuluu enimmäkseen festivaalijulisteiden ja -esitteiden viemistä ilmoitustauluille, kahviloihin ja ravintoloihin ja muita avustavia festivaalitehtäviä. Työ on ulkotyötä ja hoidetaan pyöräillen ja osin autolla pareittain. Tarvitset oman pyörän ja positiivisen ja työtävieroksumattoman asenteen. Ajokortti ja/tai autonkäyttömahdollisuus on plussaa. Työ tehdään pareittain heinä-elokuussa.

Kävijäkyselyiden kerääjä: Festivaalimme keräävät tietoa kävijöiltään kyselyllä. Haemme asiakaspalveluhenkistä henkilöä kulkemaan tapahtumissa Oulun juhlaviikkojen aikana 30.7.–30.8. ja pyytämään kävijöitä vastaamaan kyselyyn tabletilla. Olet kohtelias ja sosiaalinen ja valmis lähestymään itsenäisesti ihmisiä erilaisissa kulttuuritapahtumissa.

Catering-vastaava: Tule huolehtimaan Oulun juhlaviikkojen festivaalien talkoolaisten ja backstagejen tarjoiluista. Tehtävässä tarvitaan organisointikykyä ja jonkinlaista evästystaitoa, kokki ei tarvitse olla. Auton käyttömahdollisuus on etu.

Palkka ja työehdot: Kuukauden mittaiset työsuhteet järjestetään Oulun kaupungin kesätyöharjoittelun kautta. Kaupungin järjestelmään on haettava 15.3.2020 mennessä. Katso hakuehdot ja lisätiedot: https://www.ouka.fi/oulu/tyo-ja-elinkeinot/kesatyoharjoittelu

Jos haluat juuri yllämainittuihin Oulun juhlaviikkojen tehtäviin, lähetä MYÖS meille vapaamuotoinen hakemus ansioluettelon kera 12.3.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen pia@oulunjuhlaviikot.fi. Näin osaamme poimia erityisesti Oulun juhlaviikkojen kesätöistä kiinnostuneet nimet listalta haastatteluun.

Lisätietoja kaikista tehtävistä voi kysyä: toiminnanjohtaja Pia Alatorvinen, pia at oulunjuhlaviikot.fi, p. 044 7232 676.


Lisää ajankohtaista

chevron-down