|
Uutiset

Flow Productions Valtakunnallisilla kotiseutupäivillä Oulussa 12.-15.8.2021

Flow Productionsin teokset rakentuvat monitaiteellisena yhteistyönä, jossa kohtaavat tanssi, sirkus, visuaalisuus ja ääni. 

Valtakunnallisia kotiseutupäiviä vietetään vuonna 2021 Oulussa teemalla Kulttuuri-ilmastonmuutos. Tapahtuman päävastuullisia järjestäjiä ovat Oulun kaupunki ja Suomen Kotiseutuliitto. Flow Productions on mukana kotiseutupäivillä kahdella teoksella: Follow Me ja Varjakka Revisited.

Ilmoittautuminen kotiseutupäiville alkaa 3.5. 2021 ja päättyy 30.6.2021. Ilmoittautumisajan päätyttyä mm. nämä kaksi Flow Productionsin tapahtumaa ovat myynnissä yleisölle 7.7.2021 alkaen Ticketmasterin lipunmyyntipisteissä ja verkkokaupassa, mikäli paikkoja on vielä jäljellä ilmoittautumisajan päätyttyä.

Kotiseutupäiville ilmoittautuminen tästä linkistä avautuvalla lomakkeella. 

FOLLOW ME

12.8. klo 13
13.8. klo 17
14.8. klo 15
15.8. klo 14

Lähtö: kulttuuritalo Valveelta, Hallituskatu 7
Liput: 25€
Lipunmyynti: Oulun kotiseutupäivien kautta
Esityksen kesto: 60min
Ikäsuositus: aikuiset ja lapset 6+

Follow Me –teoksessa belgialaiset urbaanit akrobaatit Ward Mortier ja Thomas Decaesstecker kutsuvat esityksen seuraajat matkalle kaupunkitilaan kokemaan sen aivan uudella tavalla. Parkour-henkisessä teoksessa kadusta tulee näyttämö, rakennusten julkisivuista lavastus, mukulakivikadusta tanssilattia ja liikenteestä äänimaisemana.

Sinulle annetaan esityksen alussa retkituoli, jota voit hyödyntää kävelyretkellä seuratessasi esiintyjiä kaupunkitilassa. Esiintyjät rohkaisevat sinua myös osallistumaan esityksen kulkuun, voit tehdä sen valitsemallasi tavalla. Akrobaatit leikkivät absurdeilla tilanteilla kaupunkitilassa ja toivovat rohkaisevansa sinua luovuuteen vielä pitkään senkin jälkeen, kun esitys on ohi.

Ward on erikoistunut sirkustekniikoista erityisesti kiinalaiseen tolppaan ja akrotanssiin Brysselin Ecole Supérieure des Arts du Cirque -koulussa. Thomas puolestaan on opiskellut Santiagossa, Chilessä De Artes Circenses Del Circo Del Mundo -opinahjossa akrobatiaa ja käsilläseisontaa

VARJAKKA REVISITED

Lähdöt bussilla Oulun teatterin edestä, Kaarlenväylä 2, klo 10:30 ja 13:30
Hinta: 25€
Lipunmyynti: Oulun kotiseutupäivien kautta
Retken kesto: 2,5h
Ikäsuositus: aikuiset

Flow Productionsin vuonna 2014 tuottama ja tanssitaiteilija Pirjo Yli-Maunulan ohjaama immersiivinen Varjakka oli unohtumaton esitys, josta päästään nyt kotiseutupäivillä kokemaan valikoituja osia Varjakka Revisited -retkellä. VARJAKKA vie katsojansa kiertokävelylle Oulun edustalla sijaitsevaan Varjakansaareen ja syvälle alitajuiseen maailmaan, jossa kohdataan mielikuvituksellisia näkyjä ja todistetaan unen kaltaisia kohtauksia.

Tekijät ja esiintyjät: Katariina Alalääkkölä, Titta Court, Jared van Earle, Heidi Kesti, Anssi Laiho, Nikke Launonen, Vaatu Ravela, Kira Riikonen ja Pirjo Yli-Maunula.


Lisää ajankohtaista

chevron-down