Muusat finaalissa: Antennihipat

Illan aluksi Oulun Teatterin näyttelijä ja sanataide-improvisaattori Joose Mikkonen heittäytyy yleisön runollisille käsivarsille ja tekee ilmaan heitetyistä aiheista runoja pursottaakseen ne samantien ulos runosuolestaan!

Kaikille avoin juopporally-agility -kisa ei vaadi aiempaa kokemusta juopporallysta saati agilitysta. Osallistuja suorittaa monipuolisia tehtäviä sisältävän kilpailuradan, jossa onnistuminen vaatii fyysistä ja henkistä ketteryyttä sekä hyppysellisen huumorintajua. Laji sopii kaikille, ja kilpailu toteutetaan SjOJRAL:n (Suomen ja Oulun Juoppo-Rally-Agility-Liiton) hyväksymien sääntöjen mukaisesti .

Essi & Annikki viihteellä -orkesteri perustettiin kesällä 2019, koska mansikkamargarita. Yhtye tarjoilee musiikillis-performatiivista ohjelmaa hauskanpito ja pää edellä, ja arvostaa erityisesti menneiden vuosikymmenten kultaista perintöä ja hopea ei ole häpeä-tematiikkaa.

Jussi P niinku Pekka esittää kokeeellista aivofolkkia. Debyyttilevy Ihmeparantaa julkaistiin viime syksynä. Tällä keikalla muusikolla on mukanaan S.A.M.O, jonka vastuualueeseen kuuluvat efektit, pörinät, suhinat, noiset ja ambient-rytmit.

Illan ja samalla koko festivaalin päätteeksi esiintyy oululaisen marginaalimusiikin sitkeä pallinkarva  ja kalsarirokin kiveksenkova sanansaattaja Lasane!

Illan aikana Oulun sarjakuvaseuran sarjakuvataiteilijat tekevät pyynnöstä ja pyytämättä karikatyyrejä yleisöstä ja Kaisa Halmkrona puolestaan runomuotokuvia kaikista, jotka haluavat nähdä itsensä runona!

Ohjelma 2020

tiistai 11.08.
12:00Runolounas
keskiviikko 12.08.
12:00Runolounas
18:00Juice: Jumala on
20:00Muusaklubi
torstai 13.08.
12:00Runolounas
19:00Muusaklubi
perjantai 14.08.
12:00Runolounas
21:00Oot kaikki mulle
17:00Muusamatinea
20:00Muusaklubi
17:00Muusat alttarilla