Muusamatinea

Poikkitaiteellista ohjelmaa Helmen terassilla. Tarjolla olutjoogaa, sanoja ja burleskia!

Minna-Mari Jurvansuun vetämässä olutjoogassa kohtaavat nimensä mukaisesti olut ja jooga. Molemmat ovat vuosisatoja vanhoja terapiamuotoja kropalle ja mielelle, ja sopivat erinomaisesti yhteen. Olutjoogassa oluen juomisen ilo ja joogan tuoma mielenrauha täydentävät toisiaan luoden energisoivan elämyksen.

Runolautakunta. Yleisö ja runolautakunnan jäsenet saavat kuullakseen lausuntataiteellisesti esitettyjä oululaisten kunnallispoliitikkojen kirjoittamia runoja. jotka runolautakunta pisteyttää ja arvioi omien makumieltymystensä mukaisesti tietämättä etukäteen kenen tuotoksista on kyse. Lautakunnassa istuvat vakiokasvot Matti A. Kemi ja Jarkko Korpua sekä vielä nimeämätön yllätysvieras.

Jörkka-tuokio. Ajatuksiaan tammikuussa menehtyneestä Jörn Donnerista vaihtavat kirjallisuuden dosentti Kari Sallamaa ja kulttuuritoimittaja Matti A. Kemi. Kemi mm. pohtii Donnerin historiakäsityksiä ja -tulkintoja tämän dokumenttien ja elokuvien kautta. Jörn Donner oli suomalainen kirjailija, elokuvaohjaaja, poliitikko ja diplomaatti.

Multitaiteellinen vahtimestari Tommi Saha esittää Jörn Donnerin tuotantoa kehittämänsä tuplarunouden keinoin

Burleskitaiteilja Director´s Kat tanssii kukkimisen ja lakastumisen kiertokulun tanssia, kuoleman charlestonia, koston burleskia. Kukkimisen aika on lyhyt, joten tule rohkeasti matkalle läpi kissankellojen, marunoiden ja kurjenmiekkojen peittämän haudan!

Huom! K-18

Ohjelma 2020

tiistai 11.08.
12:00Runolounas
keskiviikko 12.08.
12:00Runolounas
18:00Juice: Jumala on
20:00Muusaklubi
torstai 13.08.
12:00Runolounas
19:00Muusaklubi
perjantai 14.08.
12:00Runolounas
21:00Oot kaikki mulle
17:00Muusamatinea
20:00Muusaklubi
17:00Muusat alttarilla