Muusaklubi

Illan aluksi Silja Kejonen kertoo ja lukee otteita keväällä ilmestyneestä kokoelmastaan Lähetä minulle ympyrä (Gummerus). Silja Kejosen runot ovat voimakkaan visuaalisia; eron, kommunikaation hankaluuden, yksinjäämisen pelon ja vanhemmuuden teemojen lomaan laukkaavat muun muassa Dallas-tv-sarjan Pamela ja Bobby. Kejosta jututtaa Matti A Kemi.

Merituulia Aalto esittää runoelman Matkakertomuksia aikuisille. Teos on runon muotoon punottu muistelma naisrakkaudesta, budjettimatkoista, jaetusta yksiöstä, kosketuksista ja rakastumisen vilpittömästä kiivaudesta. Teos yhdistää runoa ja äänimaisema, ja puhuu ennen kaikkea heille, jotka ovat joskus kaivanneet, olleet kaukana kotoa ja samalla kotona missä tahansa.

Klubin päätteeksi esiintyy duomuodossa Lehtojärven Hirvenpää, uuden ajan tango-orkesteri Suomen Lapista. Lavalla esiintyvät tällä kertaa yhtyeen perustajat, Väärä Raha -yhtyeestä tuttu Jaakko Laitinen sekä haitarivirtuoosi Harri Kuusijärvi. Kuusijärven progressiivisen iskelmällisiin sävellyksiin syvyyttä tuovat Laitisen todellisuuden perusteita tutkivat sanoitukset: käkkärämäntyjen ja arkisten aiheiden – kuten työ – kautta sukelletaan ekologisiin, metafyysisiin ja kosmologisiin mietteisiin ja avaruuden äärettömyyksiin. Yhtyeeseen kuuluvat myös kontrabasisti Sara Puljula ja rumpali Tuomas Timonen. Liput 9 € ovelta, ennakkoon  8 € (www.billetto.fi).

Antti Heikkisen illan esitys peruttu sairastumisen takia.

Ohjelma 2020

tiistai 11.08.
12:00Runolounas
keskiviikko 12.08.
12:00Runolounas
18:00Juice: Jumala on
20:00Muusaklubi
torstai 13.08.
12:00Runolounas
19:00Muusaklubi
perjantai 14.08.
12:00Runolounas
21:00Oot kaikki mulle
17:00Muusamatinea
20:00Muusaklubi
17:00Muusat alttarilla