Muusaklubi

Illan aluksi julkistetaan Muusa-kirjoituskilpailun voittajat ja esitellään kilpailun päätuomari Alpo Suhosen mietteet voittajateksteistä.

Artemis Kelosaari esittää teoksensa Miesrakkaus ja kuolema. Lavarunoutta ja burleskia yhdistävä yhden miehen show tutkii intohimon vaikeutta. Intohimon, joka ei mahdu järkevyyden ja terveyden vaatimuksiin – heteronormista puhumattakaan. Verta ja glitteriä säästelemättä.

Hanna Rentola tuo klubille yhden naisen karnevalistisen hybridishown, jossa hän esittää otteita esikoisromaanistaan Heinäkuu (Pesä Kustannus 2019) sekä making of -materiaalia romaanin kirjoittamisen prosessista mm. räpin keinoin. Rentola paljastaa, kuinka valjastetaan sopimattomiin mittakaavoihin paisunut telkkarin katsominen tai vadelmavarkaus kaunokirjallisuudeksi.

Juho Kuusi esittää runojaan. Juho Kuusi on Helsingissä majaileva lavarunoilija, räppäri, suunsoittaja, muusikko, veli, eno, toveri, ystävä ja ihminen, jonka runot ovat usein kantaaottavia ja sisältävät kosolti mustaa huumoria. Taannoin Kuusi esiintyi Talent Suomi -ohjelmassa hurmaten tuomariston pysäyttävällä esityksellään.

Tommi Lindellin musiikillisen esityksen otsikkona on Runomatka Eurooppaan. Syntikka-alkemisti, suomalaisen musiikin todellinen monitoimikone ja television Hotelli Sointu -viihdeohjelmastakin tuttu Tommi Lindell esittää kirjoittamiaan Eurooppa-aiheisia runoja sähköisen äänimaisemoinnin säestyksellä. Matkan varrella vietetään muun muassa päivä Prahassa ja Tukholmassa, pistäydytään Dublinin blinikekkereissä ja tutustutaan Berliinin gerbiilivakoojaan.

Illan aikana runoilija Kaisa Halmkrona tekee halukkaista runomuotokuvia!

Liput 9 € ovelta, ennakkoon 8 € (www.billetto.fi).

Ohjelma 2020

tiistai 11.08.
12:00Runolounas
keskiviikko 12.08.
12:00Runolounas
18:00Juice: Jumala on
20:00Muusaklubi
torstai 13.08.
12:00Runolounas
19:00Muusaklubi
perjantai 14.08.
12:00Runolounas
21:00Oot kaikki mulle
17:00Muusamatinea
20:00Muusaklubi
17:00Muusat alttarilla