MM-finaali

23.8. Rotuaari

Rauhaa ja rakkautta sekä maailmanluokan viihdettä – tätä on Ilmakitaransoiton MM-kisojen finaali!

Ilmakitaravuoden huipennus kokoaa planeetan parhaimmat ilmakitaristit taistoon maailman ilmavimmasta tittelistä. MM-finaalin ytimessä ovat lukuisat ilmakitaraperformanssit – yllätysnumeroita ja oheisohjelmaa unohtamatta. Tapahtuman juontaa yhdysvaltalainen ilmakitaralegenda, Dan ”Björn Türoque” Crane.

Kansalliset ilmakitaramestarit ympäri maailmaa ja edellisen illan Mustien hevosten karsinnasta jatkoon päässeet haastavat hallitsevan maailmanmestarin, japanilaisen Nanami ”Seven Seas” Naguran. Voittaja palkitaan Matti ja Saara Nevalaisen uniikilla, käsintehdyllä Flying Finn -kitaralla.

MM-finaali alkaa klo 20 ja kestää noin 2 tuntia. Kilpailun päätteeksi kutsutaan perinteisesti kaikki ihmiset soittamaan ilmakitaraa yhtä aikaa Rockin’ in the Free Worldin tahtiin.

Rotuaarin aukiolla on Ilmakitaransoiton MM-kisojen finaalissa invakoroke. Paikat on merkitty ISA-tunnuksin. Tapahtuman aikana korokkeen saavutettavuus voi suuresta yleisömäärästä johtuen olla haasteellista, joten pyörätuolipaikoille kannattaa saapua hyvissä ajoin.

Tapahtuma on ikärajaton, mutta toivomme lasten saapuvan paikalle vanhemman seurassa. Huomioithan, että Rotuaarin aukio voi olla tungokseen saakka täynnä. Make Air Not War!

Vapaa pääsy!

Ohjelma 2019

keskiviikko 21.08.
00:00Airientation
20:00MM-finaali