Ilmastonmuutos ja maailmanrauha -symposiumi

23.8. Rotuaari

Ilmakitaransoiton MM-kisat ja Oulun juhlaviikot järjestävät 23. elokuuta 2019 Oulussa toista kertaa Ilmastonmuutos ja maailmanrauha -symposiumin. Teemoinamme on tänä vuonna kiertotalous sekä nuorten näkökulma. Tapahtuma yhdistää tietoon tunteita koskettavaa kulttuuria ja karnevaalia. Kaiken kansan tapahtumassa etsitään käytännön ratkaisuja ilmastonmuutoksen torjumiseksi niin tieteen ja taiteen näkökulmista kuin uusien ideoiden etsimisessä.

Tapahtumaan on tulossa kiinnostavia puhujia, paneelikeskusteluja näkökulmina nuoret ja kiertotalous, maailman pelastava ideakilpailu, kulttuuria ja ilmakitaraa sekä kansalaistori. Yhteistyökumppaneita ovat mm. Oulun Energia, Oulun Innovaatioallianssi.

Ilmoittaudu mukaan ideakisaan!

Esittele maailman pelastava ideasi raadille ja voita kehittämisrahaa ja asiantuntijatukea!

Maailman pelastavassa ideakilpailussa kisataan parhaasta ideasta, joka pelastaa maailman ja pysäyttää ilmastonmuutoksen. Sinulla on kolme minuuttia aikaa vakuuttaa asiantunteva tuomaristo ideasi toimivuudesta. Idea voi olla uusi toimintatapa, niksi, keksintö, jne. Kilpailuun voi siis osallistua ideoilla, jotka liittyvät esimerkiksi kiertotalouteen, ideoissa on uusi oivallus, ne ovat toteuttamiskelpoisia ja niillä on vaikutusta.

Osallistuja voi olla yhteisö, yhdistys tai vaikka koululuokka, yksittäinen ideavelho, kaveriporukka tai mikä ettei yrityskin. Uudenlainen ideakilpailu etsii käytännön ratkaisuja ja ruohonjuuritason toimintaa. Ilmoittaudu 4.8.2019 mennessä täältä. Kahdeksan parasta ideaa pääsee Rotuaarin lavalle esittelemään ratkaisunsa asiantuntevalle tuomaristolle.

Kilpailun palkinnot:

1. 1000€
2. 300€
3. 100€

Voittajalle on tarjolla myös asiantuntijatukea idean jatkokehitykseen. Karsinnasta kisalavalle jatkoon päässeille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 15.8.2019 mennessä.

 

Haluatko pelastaa kanssamme maailman?

Kutsumme mukaan yhteisöjä ja yrityksiä, joilla on erilaisia ratkaisuja ilmastonmuutokseen. Ota yhteyttä: tuottaja Uula Neitola, uula at oulunjuhlaviikot.fi, p. 040 732 4344 (Pia Alatorvinen, pia at oulunjuhlaviikot.fi, p. 044 723 2676 tai Hanna Ikonen, hanna at ilmakitara.fi, p. 044 700 1057).

Viimeisimmät kuulumiset

24.08.2018
Rotuaarilla kisattiin perjantaina 24.8. Ilmastonmuutos ja maailmanrauha -symposiumissa maailman pelastavien…
21.08.2018
Perjantaina  24.8. ensimmäistä kertaa järjestettävässä Ilmastonmuutos ja maailmanrauha -symposiumissa kello…
29.06.2018
Ilmastonmuutos ja maailmanrauha -symposiumissa 24. elokuuta etsitään parhaita ideoita ilmastonmuutoksen…