Uutiset

Ensimmäinen Ilmastonmuutos ja maailmanrauha -symposiumi Rotuaarin aukiolla 24.8.

Ilmakitaransoiton MM-kisat ja Oulun juhlaviikot järjestävät 24. elokuuta kello 15–18 Oulussa Rotuaarin aukiolla Ilmastonmuutos ja maailmanrauha -symposiumin. Tapahtumasta halutaan kehittää kansainvälisesti tunnettu ja suuria kansanjoukkoja koskettava tilaisuus. Mukana tapahtumassa ovat mm. Oulu Innovation Alliance ja Sitra.

Rotuaarille palaavat Ilmakitaransoiton MM-kisat järjestetään tänä vuonna 23. kerran. Ilmakitaransoiton MM-kisafinaalia edeltävä symposium sekoittaa kulttuuria, tiedettä ja päätöksentekoa tuomalla Rotuaarin aukiolle mielenkiintoisia keskustelijoita, pitchauskisan, jolla pelastetaan maailma sekä kansalaistorin. Tapahtumassa etsitään keinoja ratkaista maailmanrauhaa syvimmin uhkaava ongelma, ilmastonmuutos. Ilmastonmuutoksesta on jo valtavasti tietoa, tämä tapahtuma haluaa tuoda mukaan myös iloa, toivoa ja tunnetta.

Keskusteluissa mukana muun muassa Aku Hirviniemi sekä paikallisia ja kansainvälisen tason kulttuurin, tutkimuksen ja päätöksenteon nimiä. Ohjelma tarkentuu alkukesän aikana.


Lisää ajankohtaista

chevron-down