Uutiset

Elokuiseen Jazzpuistoon haetaan esiintyjiä

Jazzpuisto järjestetään Oulussa tulevana kesänä 3.–4. elokuuta Åströmin puistossa osana 30. Elojazz-festivaalia. Tapahtumaan haetaan nyt esiintyjiä. Haku on suunnattu ensisijaisesti pohjoissuomalaisille jazz- ja rytmimusiikin kokoonpanoille, joiden musiikki on omaa tai omannäköistä ja soittajat korkeakoulu- tai toisen asteen opiskelijoita.

Jo neljättä kertaa järjestettävä Jazzpuisto tarjoaa nuorille muusikoille upean esiintymisareenan Elojazzin yhteydessä. Tapahtuma kokoaa nuoret tulevaisuuden lupaukset ja kaupunkilaiset yhteiseen puistomaiseen olohuoneeseen nauttimaan musiikista ja rennosta tunnelmasta.

Jazzpuiston tavoitteena on aktivoida ja osallistaa kaupunkilaiset, yhdistykset, taiteilijat ja erilaiset ryhmät rakentamaan Åströmin puistoon kaupunkilaisten yhteistä olohuonetta, jossa rento ilmapiiri, yhteinen tekeminen, piknik -tunnelma ja musiikki yhdistyvät.  Jazzpuisto on koko perheelle suunnattu pääsymaksuton tapahtuma, jossa jokainen osallistuja tuo oman palasensa olohuoneeseen. Tänä vuonna Jazzpuistoon lisää vihreyttä ja vehreyttä tuo ympäristöteemainen oheisohjelma.

Elojazzin juhlafestivaali järjestetään osana Oulun juhlaviikkoja 1.–5. elokuuta. Pääkonsertit kajahtavat tuttuun tapaan Rauhalan pihapiirissä Prunnitorilla, ja konsertteja kuullaan myös ympäri Oulua.

Hakuohjeet Jazzpuistoon löytyvät Elojazzin nettisivuilta. Hakuaika päättyy 15.4. kello 16.

Takaisin

Uutisvirta

Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaali tuo 11.–15. elokuuta 2021 Oulun seudulle suuria…
Ilmakitaransoiton MM-kisojen finaali siirtyy ensi vuoteen. Maailmanlaajuisen koronavirustilanteen vuoksi suurinta…
Oulun juhlaviikotOulun Taiteiden Yö
Paavo J. Heinonen yhdistyksen puheenjohtajaksi
Oulun juhlaviikkoja koordinoiva Oulun kulttuuritapahtumayhdistys valitsi vuosikokouksessaan 27.4. yhdistyksen puheenjohtajaksi…

TILAA UUTISKIRJE

Tapahtumien superkuukauden viimeisimmät kuulumiset kootusti sähköpostiisi?

Tilaamalla uutiskirjeen, hyväksyn käyttöehdot.