Uutiset

Ekstroissa tänä vuonna maksuttomia elämyksiä

Oulun juhlaviikkojen Ekstrat tarjoavat tänä vuonna pääsymaksuttomia elämyksiä kaikenikäisille. Tarjonnassa on ympäristötietoista tanssia, kuorolaulua, katusirkusta ja musiikkia Oulun keskustasta Kiiminkiin asti. Ekstrat ovat Oulun juhlaviikkojen tai yhteistyökumppaneiden järjestämiä tapahtumia.

Ekstrat 2018

  • Avajaiset: Oulun juhlaviikot 2018 avataan Rotuaarilla 27.7. kello 16–17. Avajaisissa saadaan maistiaisia elämysten elokuun ohjelmistosta. Avajaispäivää jatketaan Festaariossa Hallituskatu 9:ssä. Vapaa pääsy!
  • Trash Heroes: Ehdotus paremmasta kaupungista, jossa jokainen voi omalla toiminnallaan tehdä ympäristöstään viihtyisämmän. Tanssi Trash Heroesin kanssa 9.8. kello 16–19 Tuiranpuistossa, Madetojan puistossa ja Åstromin puistossa. Vapaa pääsy!
  • Nuotin vieressä on tilaa: Oulun ravintolat ja kahvilat valtaava kuoropäivä 18.8. esittelee erilaisia lauluryhmiä myös kello 14 alkavassa Rotuaarin yhteiskonsertissa. Vapaa pääsy!
  • Race Horse Company: Motosikai 30.8. kello 12 Hiukkavaaratalossa ja 31.8. kello 15 Rotuaarin aukiolla on ainutlaatuinen katusirkusesitys kaikenikäisille, räjähtävän energinen show, joka viljelee vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Vapaa pääsy!
  • Koiteli Elää Lapsille: Musiikkia ja toimintaa kauniissa Koitelinkoskien ympäristössä koko perheelle 1.9. Vapaa pääsy!

Oulun juhlaviikkojen seitsemän festivaalin ja noin 200 tapahtuman ohjelmisto täydentyy lähiviikkoina.


Lisää ajankohtaista

chevron-down