Uutiset

Big band -fanfaarisävellyskilpailu 2018 auki

Suomen Big Band -yhdistys ja Elojazz-festivaali järjestävät ensimmäistä kertaa big band -fanfaarisävellyskilpailun elokuussa 2018. Kilpailun tarkoituksena on löytää big band -kokoonpanoille käyttökelpoista uutta materiaalia erilaisiin juhlallisiin tilaisuuksiin.

Kilpailuun voi osallistua tuomaristoa lukuun ottamatta kuka tahansa musiikin tekijä, ja kilpailukappaleen on oltava ennalta esittämätön. Kukin säveltäjä voi osallistua kilpailuun enintään kahdella teoksella. Kilpailu järjestetään kaksivaiheisena: alkukarsintavaiheessa teokset kilpailevat anonyymisti, mutta finaalikonserttiin pääsevien teosten säveltäjät julkistetaan. Kilpailuun osallistuvat teokset tulee palauttaa 15.5.2018 mennessä. Finaali järjestetään 30. Elojazz-festivaalin yhteydessä Oulussa su 5.8.2018.

Kilpailun järjestäjien asettama tuomaristo valitsee finaaliin pääsevät teokset, jotka esittää Oulu All Star Big Band. Kolme parasta palkitaan: voittajalle on luvassa 1 000 €, toiselle tulleelle 650 € ja kolmannelle 350 €. Tuomaristolla on oikeus jakaa palkinnot myös toisin sekä jakaa lisäksi erilaisia tunnustuspalkintoja.

Kaikki finaaliin hyväksytyt teokset tulevat osallistumisen myötä Suomen Big Band -yhdistyksen käyttöön ja ne tulevat olemaan ladattavissa yhdistyksen nettisivulla.

Kilpailun säännöt ja tarkemmat osallistumisohjeet löytyvät Elojazzin nettisivuilta.


Lisää ajankohtaista

chevron-down