Uutiset

Anna Järvinen tähdittää Juhlaviikkojen alkua

Oulun Juhlaviikot –tapahtumaverkosto levittäytyy Ouluun ja lähikuntiin huomisesta alkaen. Ensimmäisiin tapahtumiin kuuluvat Elämyspuisto Oulu 2011 sekä Elojazz- ja Oulunsalo Soi-festivaalit. Viikon huipentaa Anna Järvisen konsertti Ravintola Rauhalan patiolla sunnuntaina 7. elokuuta.

 

Ruotsinsuomalainen Anna Järvinen esiintyy huippumuusikoista koostuvan Dungen-yhtyeen kanssa, joka on esiintynyt muun muassa Late Night With Conan O'Brien –talk show’ssa. Dungen soittaa Järvisen taustalla myös hehkutetulla Anna själv tredje –albumilla, jolla kuullaan myös Olavi Uusivirran kanssa duetoitu Nuori ja kaunis –kappale. Herkkä ja tyylikäs albumi on kerännyt kiitosta Pohjanlahden molemmin puolin, ja se patsastelee parhaillaan eri medioiden levyarviot yhteen laskevan kritiker.se –sivuston kärjessä, pitäen hallussaan vuoden parhaan albumin titteliä. Konsertti alkaa klo 20, ja tunnelmaan virittää DJ Illyana klo 18 alkaen.

 

Oulun Juhlaviikoilla tutustutaan myös Elämyspuisto Oulu 2011 –tapahtumaan tämän viikon torstaina, perjantaina ja lauantaina. Teatteria, tanssia ja esitystaiteita yhdistelevässä spektaakkelissa katsojat viedään tutustumaan muinaiseen, vuoden 2011 Ouluun tulevaisuudesta saapuneina turisteina. Kokeelliset kävelyretket järjestetään alkavat klo 19 Kulttuuritalo Valveen aulasta. Oulun Juhlaviikot jatkuvat elokuun loppuun.


Lisää ajankohtaista

chevron-down