Uutiset

Aikataulut & jatkoklubit julki

Kymmenettä kertaa Oulussa järjestettävän Jalometalli-festivaalin juhlavuoden aikataulut on julkistettu. Festivaalin pääesiintyjinä loistavat pohjoisen pimenevässä illassa brasilialainen suosikki Sepultura ja saksalainen thrash-jyrä Sodom. Aiempiin vuosiin nähden pääesiintyjät aloittavat keikkansa ulkolavalla jo klo 22.30 ja soittavat puoleenyöhön asti. Molempien iltojen viimeiset esiintyjät Exhumed ja viimeisen Suomen-keikkansa tekevä Cathedral soittavat sisälavalla puolentoista tunnin pituiset keikat. Aikataulurakenne poikkeaa edellisistä vuosista myös siten, että kaikki muut ulkomaiset bändivieraat soittavat tunnin ja viidentoista minuutin pituiset keikat. Kolmoslavan kotimainen ohjelma pyörii samaan aikaan sisälavan kanssa. Portit avautuvat perjantaina klo 15 ja lauantaina klo 13. Alue suljetaan molempina päivinä klo 02.

 

Jalometallin liput ovat myynnissä Lippupalvelussa, Tiketissä ja Oulun Levykauppa Äxässä. Kahden päivän liput maksavat 67 euroa. Yhden päivän liput maksavat perjantaille tai lauantaille 50 euroa. Festivaali on sallittu kaikenikäisille.

 

Festivaalin aikataulu
Aluekartta ja muu yleisinfo

 

Jatkoklubeilla esiintyjät Stormheit ja Ajattara

Jalometallin jatkoklubit järjestetään jälleen Nuclear Nightclubissa. Perjantaina lavan valloittaa pirkanmaalainen pakanametalliyhtye Stormheit, joka pohjaa raskaan sanomansa mm. Eino Leinon runoihin. Lauantaina nautitaan synkästä melankoliasta helsinkiläisen dark metal -bändi Ajattaran tahdissa. Showtime on molempina iltoina klo 02, joten festivaalialueelta ehtii paikalle viimeisenkin bändin lopetettua.
Klubien liput maksavat kumpanakin iltana ennakkoon 10 euroa ja ovelta 15 euroa. Ennakkolippuja myydään Oulun Levykauppa Äxästä. Ikäraja on K-18. Jatkoklubeille osallistuminen ei edellytä Jalometalli-lippua.


Lisää ajankohtaista

chevron-down