ihmishahmo vaalean sumun edessä
Uutiset

Äänestä parasta musavideota

Kansanpumpeliäänestys on nyt auki ja yleisö pääsee äänestämään omaa suosikkiaan kaikkien lähetettyjen musiikkivideoiden joukosta.

Yhteensä 365 lähetettyä kotimaista videota ovat mukana kamppailemassa Kansanpumpelista. Voit äänestää suosikkiasi osoitteessa https://www.omvf.inertica.fi. Äänestysaikaa on lauantaihin 27.8.2022 kello 14.00 asti! Voittaja julkaistaan Oulun Musiikkivideofestivaalien palkintojenjakogaalassa Pumpeligaalassa 28. elokuuta.

Kaikki äänestäneet ovat mukana seitsemän Soundin vuosikerran arvonnassa.

Kotimaisen musiikkivideokilpailun voittajat palkitaan kotimaisen musiikkivideokilpailun palkintojenjakogaalassa Pumpeligaalassa, joka järjestetään Tietomaassa lauantaina 28. elokuuta.

Oulun Musiikkivideofestivaalien vuoden 2022 kilpasarjan muut palkinnot päättävään tuomaristoon kuuluvat tänä vuonna kuvaaja ja elokuvantekijä Juuso Laatio, Emma-gaalan vuoden 2021 tuomariston jäsen ja kulttuurituottaja Asta Salomaa sekä tuotanto- ja mainosyhtiö NTRNZ:n entinen vastaava tuottaja Topi Paananen.

Kotimaisen kilpailun videoiden ohjaajat kisaavat paitsi ikuisesta kunniasta, myös pääpalkinnosta Kultapumpelista, jonka voittaja saa Fotonordicin lahjoittaman 2500 euron pääpalkinnon. Nuori lupaava ohjaaja palkitaan Teinipumpelilla ja Toastin tarjoamalla palkinnolla, ansiokkain jälkityö taas Postpumpelilla ja Hifistudion ja Aalto Speakersin tarjoamalla tuotepalkinnolla. Paras kuvaus palkitaan Linssipumpelilla ja Valofirman sekä Kamerafirman sponsoroimalla 2000 euron arvoisella kalustovuokrauspalkinnolla. Kansanpumpelin voittaja saa R-Collectionin tuotelahjakortin. Itse Pumpelipatsaat ovat tänä vuonna kuvataitelija Liisa Tarleena Öhmanin käsialaa. Lisäksi tuomaristo palkitsee neljä ansioitunutta ohjaajaa kunniamaininnoin ja Musiikin edistämissäätiö MES jakaa 2000 euron arvoisen Musiikkivideon edistämispalkinnon henkilölle, joka on toiminnallaan edistänyt suomalaista musiikkivideota.


Lisää ajankohtaista

chevron-down