Uutiset

Ohjelmistoa voi ilmoittaa kesän ajan

Oulun Taiteiden Yöhön voi ilmoittaa ohjelmistoa koko kesän ajan. Esiintymään ja tuotantoaan esittelemään kutsutaan niin taiteen ammattilaiset kuin harrastajatkin, kaikki yksittäisistä tekijöistä yhdistysten ja yritysten kautta kuntien kulttuuritoimijoihin. Ohjeet tapahtuman ilmoittamiseen osaksi Taiteiden Yötä löytyvät verkkosivulta www.ouluntaiteidenyo.net.

 

Oulun Taiteiden Yö tapahtuu tänä vuonna torstaina 23.8. keskustassa ja sen ympäristössä. Ohjelmisto on pääsääntöisesti maksutonta ja kaikille avointa. Tapahtumat ja taiteilijat jalkautuvat Taiteiden Yössä Oulun kaduille ja puistoihin ihmisten kohdattaviksi.

 

Yön ohjelmisto julkaistaan Forum24-lehden välissä Oulun juhlaviikkojen ilmoitusliitteessä tiistaina 21.8. Painettuun ohjelmaan ehtivät 9.8. mennessä ilmoitetut tapahtumat; tämän jälkeen ilmoitetuista esityksistä tiedotetaan Oulun Taiteiden Yön verkkosivulla.

 

Ensimmäiset Oulun Taiteiden Yön ohjelmanumerot julkistetaan tiistaina 19.6. Teitpä tilkkutöitä tai tulitaidetta, toivotamme taitosi tervetulleeksi Taiteiden Yöhön!

 

Yössä nähhään!

 

Taiteiden Yön 5-vuotisvalokuvanäyttely etsii kuvia

Oulussa Taiteiden Yötä järjestävä Oulun taiteiden yö ry kokoaa yhteistyössä Pohjoisen valokuvakeskuksen kanssa valokuvanäyttelyn Oulun Taiteiden Yön viisivuotiselta taipaleelta. Näyttely avataan Kummigalleriassa (Valve, Hallituskatu 7) keskiviikkona 15.8.

 

Jos Sinulla on albumeissa, tietokoneen kovalevyillä tai filmirullina otoksia edellisistä taiteiden öistä ja haluaisit ne osaksi näyttelyä, lähetä postia osoitteeseen ouluntaiteidenyo@gmail.com tai kuvat cd-levylle tms. tallennettuna toimistoomme Kulttuuritalo Valveelle (Oulun taiteiden yö ry, PL 42, 90015 Oulun kaupunki).

 

Kaupunkilaisten lähettämistä kuvista koostetaan gallerian seinälle heijastettava videoprojisointi, osa vedostetaan paperille. Näyttelyä on tarkoitus kierrättää digitaalisena myös muissa tiloissa uuden Oulun alueella. Kuvista ei makseta näyttökorvausta.

 

Lisätietoja:
Paavo J. Heinonen
Toiminnanjohtaja, Oulun taiteiden yö ry
paavojii@gmail.com
044 250 1605
(matkoilla 3.–17.6.2012)

 

www.ouluntaiteidenyo.net
ouluntaiteidenyo@gmail.com


Lisää ajankohtaista

chevron-down