Uutiset

Oulunsalo Soissa pääsee Kamarimusiikkisafarille

Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaali esittelee uuden konserttikonseptin. Kamarimusiikkisafari on neljän konsertin sarja 10. elokuuta 2019. Safarilla pääsee nauttimaan neljästä erilaisesta konsertista Oulun keskustan alueella tunnelmallisissa konserttipaikoissa. Safariemäntänä toimii palkittu toimittaja, kirjailija ja klassisen musiikin asiantuntija Minna Lindgren. Lindgren luotsaa safariseurueen konsertista toiseen taatusti viihdyttävällä tavalla.

Safariemäntänä Minna Lindgren

Lippuja safarikokonaisuuteen voi nyt ostaa ennakkomyynnistä 24.12.2018 asti 50 euron tarjoushintaan (+ toimituskulut). Kamarimusiikkisafarin tarkemmat konserttitiedot ja paikat julkistetaan myöhemmin. Liput Ticketmasterin verkkokaupasta.

Uudenlaisen konserttikonseptin kehittänyt Oulunsalo Soin taiteellinen johtaja Kreeta-Maria Kentala kertoo, että 22. Oulunsalo Soi -festivaalilla nähdään yllätyksellisiä soittajakokoonpanoja ja ihania konserttipaikkoja sekä myös häivähdys kansanmusiikkia. ”Musiikki edellä mennään”, muun muassa vanhan musiikin ja kansanmusiikin taitajana tunnettu kaustislainen Kentala lupaa.

Oulunsalo Soi -festivaali pidetään elokuun toisella viikolla, eli vuonna 2019 8.–11. elokuuta. Ohjelmajulkistuksia ja lipputarjouksia on luvassa kevään mittaan.

Takaisin

Uutisvirta

32-vuotias oululainen jazz- ja rytmimusiikin festivaali Elojazz palaa synnyinsijoilleen Hupisaaren…
Kamarimusiikkifestivaali Oulunsalo Soi saa kunnian olla yksi ensimmäisistä festivaaleista kesällä…
”Kukaan yhdistys ei sanonut ei, se koettiin hyvin tarpeellisena. Kaupunkihan…

TILAA UUTISKIRJE

Tapahtumien superkuukauden viimeisimmät kuulumiset kootusti sähköpostiisi?

Tilaamalla uutiskirjeen, hyväksyn käyttöehdot.