Suomen pitkäikäisin mekaanisen musiikin tapahtuma tanssittaa taas! Luvassa on tuttuun tapaan taattua klubimeininkiä ja kovia DJ-settejä, kun Time Tunnel muuttaa Kulttuuritalo Valveen tanssikansan keitaaksi 3. syyskuuta.

Tapahtuman pääesiintyjinä nähdään DJ Orkidea, Samuli Kemppi ja Lenno. Lavalle nousee myös iso joukko muita kotimaisia kärkinimiä ja paikallisia lahjakkuuksia. Kulttuuritalon Valvesalissa, Valvegalleriassa ja aularavintolassa on kolme fiilikseltään erilaista klubitilaa.

Time Tunnelin ikäraja on 18 vuotta. Tapahtuman järjestää musiikki- ja tapahtumatuotantoon keskittyvä Youth Control.

Liput ennakkoon 20 € Ticketmasterista ja ilman toimitusmaksua Oulu10-palvelupisteestä (Torikatu 10) ja Kulttuuritalo Valveen lippumyymälästä. Liput ovelta 25 €.

www.timetunnel.fi

Verkkotoimituksen juttuja Time Tunnelista

Kuvagalleria (2014)
Time Tunnel (ennakko 2014)
Time Tunnel (2013)
VJ Antti Nurkkala (2012)

Ohjelma 2016
» 3.9.2016 21:00 Kulttuuritalo Valve: Time Tunnel

Klo 21-04

Orkidea
Samuli Kemppi
Lenno
Nick K.
Mizfire
Roisto
TJH87
Kaasi
Fix & Kombo
Elektorni DJs
Somepoe
Miami Jim
Olí

Suomen pitkäikäisin elektronisen musiikin tapahtuma tanssittaa jälleen Valveella kolmen lavan ja 17 deejiin voimin. Tapahtuman pääesiintyjinä nähdään DJ Orkidea, Samuli Kemppi ja Lenno. Lavalle nousee myös iso joukko muita kotimaisia kärkinimiä ja paikallisia lahjakkuuksia.

Orkidea on ollut yksi Skandinavian johtavista DJ:stä jo 90-luvun alkupuolelta saakka. Hän on kiertänyt maailmaa aina Yhdysvaltoja ja Ibizaa myöten sekä soittanut samalla lavalla muun muassa Armin Van Buurenin ja Tiëston kanssa. Orkidea on äänestetty monta kertaa Suomen parhaimmaksi DJ:ksi ja hänen oma tuotantonsa on ollut useiden listojen kärjessä.

Samuli Kemppi aloitti DJ uransa 90-luvun alussa ja on tuottanut itse musiikkia vuodesta 2000 lähtien. Vuosituhannen alussa Samuli työskenteli Sam & Gigi nimisen deep house -projektin parissa ja julkaisi tällä nimellä useita sinkkuja. Vuonna 2005 Samuli päätti palata juurilleen teknon pariin ja sen myötä hänestä on tullut yksi Suomen ja Euroopan kärkinimistä teknon saralla.

Lenno on yksi mielenkiintoisimmista nuorista suomalaisista DJ:stä ja hän on ehtinyt taikoa remixejä muun muassa Kelly Clarksonille, Years & Yearsille ja The Knocksille. Lennon seteissä yhdistyy saumattomasti energinen disko ja house. Hänen uusin sinkkunsa ”All Eyes on Us” on soinut ahkerasti eri radiokanavilla.

Liput ennakkoon Ticketmasterista ja Oulu10-palvelupisteestä 20 € sekä Valveen ovelta 25 €. K-18.

Osta liput Ticketmasterista Sijainti kartalla