Uutiset

Ideahaku kulttuuritapahtumien kokeiluille jatkuu Pohjois-Pohjanmaalla

Kulttuuritapahtumien kehittämishanke Tapahtumien Hubi etsii jälleen ideoita tapahtumatoimialan piloteiksi. Ideahaulla tavoitellaan kokeiluja, jotka edistävät kulttuurisponsorointia, uusia tuotanto- ja rahoitusmalleja tai tapahtumamarkkinointia. Pilottien avulla halutaan antaa tapahtumaorganisaatioille mahdollisuus perinteisistä toimintamalleista poikkeaviin avauksiin toimialallaan.

Pilotit toteutetaan ostopalveluina, ja kulttuuritapahtumien järjestäjät voivat jättää tarjouksen pilotista 31.10.2017 mennessä. Tarjouksen jättäjä voi olla yhdistys tai yritys, jolla on vakiintunutta toimintaa tapahtuma-alalla Pohjois-Pohjanmaalla.

Tapahtumien Hubi -hankkeella on käytettävissään pilotteihin yhteensä 45 000 euroa vuosina 2017–18. Keväällä jaettiin ensimmäiset 15 500 euroa viidelle tapahtumaorganisaatiolle mm. pelimusiikkitapahtuman järjestämiseen, Virtual Reality -kokeiluihin ja kansainvälisiin kirjailijavierailuihin.

Lokakuun hakukierros on järjestyksessään toinen ja kolmannen kerran tapahtuma-alan kehittämisideoita haetaan keväällä 2018. Pilottikriteerit ja hakuohjeet lomakkeineen löytyvät Tapahtumien hubin nettisivuilta.

Lisätietoja:
Projektipäällikkö Taina Ronkainen, 040 6211249, taina.ronkainen@ouka.fi
Projektikoordinaattori Henri Turunen, 040 6212015, henri.turunen@ouka.fi

Takaisin

UUTISET

Kiimingissä, Koitelin Sahasaaressa elokuussa järjestettävä Koiteli Elää aloittaa lipunmyynnin torstaina…
Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaali esittelee uuden konserttikonseptin. Kamarimusiikkisafari on neljän konsertin…
Oulun Musiikkivideofestivaalien taiteelliseksi johtajaksi on valittu elokuvantekijä ja taitelija Anna-Mari…

TILAA UUTISKIRJE

Tapahtumien superkuukauden viimeisimmät kuulumiset kootusti sähköpostiisi?

Tilaamalla uutiskirjeen, hyväksyn käyttöehdot.