Oulun juhlaviikot esittää

Oulun juhlaviikot esittää -tapahtumasarja nostaa festivaalitarjonnan rinnalla esiin Oulun seudun taiteilijoiden ja taideorganisaatioiden osaamista. Sarja vuorottelee ohjelmistossa Makrokonserttien kanssa, ja toteutetaan seuraavan kerran elokuussa 2018.

Oulun seudun taideorganisaatioille, taiteilijoille sekä alan harrastajille suunnattu haku yhteistuotannoista päättyy 25. helmikuuta 2018. Hakulomake

Ohjelmistohaussa huomioidaan kaikki taiteenalat. Valinnoissa painotetaan mm. taiteellisesti korkeaa tasoa, vetovoimaisuutta, ajankohtaisuutta tai pohjoisuutta. Vuonna 2018 Oulun juhlaviikot hakee Ekokompassi-sertifikaattia, joten ympäristöteema on läsnä tässä ohjelmistohaussa vähintään tuotannollisesti. Sisältöön luontevasti sopiva ympäristöteema on etu, mutta ei välttämättömyys ohjelmistosarjaan valitsemiseksi. Haluamme valita sarjaan toisiaan täydentävän kokonaisuuden.

Tuotanto toteutetaan Oulun juhlaviikoilla 28.7.–2.9.2018. Teoksen tuotantovastuu on työryhmällä, Oulun juhlaviikot tukee tuotantoa yhteismarkkinoinnillaan ja hieman myös taloudellisesti (noin tuhat euroa). Resurssien jako sovitaan produktiokohtaisesti.

Elokuussa 2016 tapahtumasarjassa nähtiin ilma-akrobatiaesitys Porvarillinen Hämärä, mediataideteos Paikka sekä teatterikantaesitys Sankarihymni ja musiikkinäytelmä Uppo-Nalle löytää ystävän. Aiempina vuosina sarjassa on nähty muun muassa ilma-akrobatiaa ja immersiivisiä teoksia, kaupunkiseikkailua ja katuteatteria, ympäristötaidetta ja rock-oopperaa – joukossaan lukuisia kantaesityksiä.

Viimeisimmät kuulumiset

04.01.2018
Oulun juhlaviikot etsii taidetta esitettäväksi elokuussa 2018. Oulun juhlaviikot esittää…
17.05.2016
Oulun juhlaviikot tarjoaa jälleen kulttuuria ja taidetta 4. elokuuta –…
20.01.2016
Elokuinen Oulun juhlaviikot -monitaidefestivaali hakee jälleen yhteistuotantoja Oulun juhlaviikot esittää…

Oulun juhlaviikot esittää @Instagram