Ilmastonmuutos ja maailmanrauha -symposiumi

24.8. Rotuaari

Ilmakitaransoiton MM-kisat ja Oulun juhlaviikot järjestävät 24. elokuuta kello 15–18 Oulussa Rotuaarin aukiolla Ilmastonmuutos ja maailmanrauha -symposiumin. Tapahtumasta halutaan kehittää kansainvälisesti tunnettu ja suuria kansanjoukkoja koskettava tilaisuus. Mukana tapahtumassa ovat mm. Oulu Innovation Alliance ja Sitra.

Ilmakitaransoiton MM-kisafinaalia edeltävä symposiumi sekoittaa kulttuuria, tiedettä ja päätöksentekoa tuomalla Rotuaarin aukiolle mielenkiintoisia keskustelijoita, pitchaus-kisan, jolla pelastetaan maailma sekä kansalaistorin. Tapahtumassa etsitään keinoja ratkaista maailmanrauhaa syvimmin uhkaava ongelma, ilmastonmuutos. Ilmastonmuutoksesta on jo valtavasti tietoa, tämä tapahtuma haluaa tuoda mukaan myös iloa, toivoa ja tunnetta.

Keskusteluissa mukana muun muassa Aku Hirviniemi sekä paikallisia ja kansainvälisen tason kulttuurin, tutkimuksen ja päätöksenteon nimiä. Ohjelma tarkentuu kesän aikana.

Koko tapahtuman ajan Rotuaarin aukiolla on kansalaistori, jossa kävijät voivat tutustua maailman pelastaviin ratkaisuihin. Tapahtuma on pääsymaksuton ja kaikille avoin. Ilta jatkuu kello 20 Ilmakitaransoiton MM-finaalilla.

Tapahtumaan kutsutaan mukaan yhteisöjä ja yrityksiä, joilla erilaisia ratkaisuja ilmastonmuutokseen. Mukaan haluavat voivat ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjiin: tuottaja Lasse Lehto, lasse at oulunjuhlaviikot.fi. p. 040 594 3436 tai Pia Alatorvinen, pia at oulunjuhlaviikot.fi, p. 044 723 2676 tai Hanna Ikonen, hanna at ilmakitara.fi, p. 044 700 1057.

Tapahtuman yhteistyökumppanina on Oulun Energia.

Viimeisimmät kuulumiset

14.06.2018
Juttusarjassamme pääset tutustumaan niihin henkilöihin, jotka mahdollistavat sinullekin elämysten elokuun.…
07.06.2018
Juttusarjassamme pääset tutustumaan niihin henkilöihin, jotka mahdollistavat sinullekin elämysten elokuun.…
06.06.2018
Oulun juhlaviikoilla on tänä vuonna ympäristöteemainen Symbioosi-ohjelmasarja. Symbioosi tarkastelee ihmisen…

@Instagram