Flow-sirkus

28.8.—31.8.2019 Kulttuuritalo Valve

Flow-sirkus tuo Oulun juhlaviikoille kotimaisia ja ulkomaisia esityksiä nykysirkuksen huipulta. Flow-sirkusta tuottaa oululainen nykytanssin tuotantoryhmä Flow Productions. Flow Productions on Oulun juhlaviikkojen pitkäaikainen kumppani. Flow Productions tunnetaan myös suosituista paikkasidonnaisista teoksistaan kuten The Secret Garden, Varjakka ja Torni.

Flow-sirkus 2019: Flaque

Ke 28.8. klo 19 Kulttuuritalo Valve
To 29.8. klo 11 Kulttuuritalo Valve
Pe 30.8. klo 11 Kulttuuritalo Valve
La 31.8. klo 19 Kulttuuritalo Valve

Ranskalaisen Defracto -ryhmän Flaque on herkullinen yhdistelmä jongleerausta, tanssia ja fyysistä teatteria, johon on sekoitettu aimo annos slap stick -komediaa. Esiintyjien rennot mutta tarkat liikkeet ovat sarjakuvamaisia eikä katsoja aina tiedä, liikuttaako esiintyjä palloa vai pallo esiintyjää. Varmaa kuitenkin on, että tässä esityksessä ihmiset tippuvat useammin kuin pallot.

Taiturillisessa ja riemastuttavassa teoksessa esiintyvät muusikko David Maillard sekä jongleeraajat Èric Longequel ja Guillaune Martinet.

Teos on palkittu vuonna 2015 parhaan sirkusesityksen palkinnolla Valladolidin kansainvälisellä festivaalilla Espanjassa. Katso video.

Viimeisimmät kuulumiset

19.05.2019
Oletko kulttuurista kiinnostunut ja haluat myös kertoa näkemyksesi siitä muille?…
13.05.2019
Perinteinen Oulun Muusajuhlat-sanataidefestivaalin yhteydessä järjestettävä Muusa-kirjoituskilpailu on parhaillaan käynnissä. Kilpailussa…
02.05.2019
Oulun kulttuuritapahtumayhdistys ry hakee projektikoordinaattoria Elämysten tapahtumamaakunta -hankkeeseen. Hanke kehittää…

@Instagram