Ekstrat

1.8.—2.9.2017

Ekstrat ovat pisteenä iin päällä Oulun juhlaviikkojen ohjelmistossa. Yhteistyökumppaneidemme järjestämät Ekstrat tarjoavat yleisölleen laadukasta sisältöä ja unohtumattomia elämyksiä.

Ohjelma 2017

Avajaiset: Oulun juhlaviikot 2017 avataan Prunnitorilla 1.8. kello 16–18. Avajaisissa saadaan maistiaisia elämysten elokuun ohjelmistosta ja aloitetaan yhteisötaideteoksen luominen ja nautitaan pirskahtelevista tarjoiluista. Avajaisissa arvotaan myös kaksi lippua molempiin Makrokonsertteihin. Vapaa pääsy!

Puolivälin pirskeet: 19.8. Rotuaarilla kello 13–15 otetaan vauhtia loppukuuhun.Puolivälin pirskeet nostavat loppukuun esiintyjät esille. Tervetuloa Rotuaarin aukiolle katsomaan, mitä pimenevissä illoissa on tarjolla.

Flow-sirkus: Vau Vanne 30. ja 31.8. Vau Vanne -esitykset on suunnattu 0-1-vuotiaille vauvoille ja heidän vanhemmilleen. Vau Vanne tuo pienelle estradille sirkushahmoja ja kimmeltäviä sirkusvälineitä. Esitystä seuraa lyhyt työpaja, jossa opetellaan helppoja sirkustemppuja perheen arkea ilahduttamaan. Vau Vanne on kiertänyt maailmaa vuodesta 2008, muun muassa Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Ranskassa.

Koiteli Elää Lapsille: Musiikkipitoinen aktiviteettipäivä koko perheelle 2.9. Vapaa pääsy!

 

Nuotin vieressä on tilaa -kuoropäivä pitää välivuoden. Kuorot kunnioittavat Suomen satavuotisjuhlallisuuksia asiaankuuluvasti runsailla esiintymisillä, joten Oulun juhlaviikoilla kuorolaulun merkeissä kohdataan jälleen elokuussa 2018.

 

Viimeisimmät kuulumiset

20.08.2016
Tänään vietetään neljättä Nuotin vieressä on tilaa -kuoropäivää. Päivän aikana…
03.08.2016
Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty tapahtuma on kasvanut ja siihen…
23.05.2016
Nuotin vieressä on tilaa -kuoropäivä järjestetään neljättä kertaa yhteistyössä Oulun…

Ekstrat @Instagram